2777
2789
😊😊😊عادت کردیم بهمون گفتن مریض در مقابل درمان مقاومت کرد نباید اصرار کرد بهش باید فرصت داد

اینقد دلدرد گرفتین از واقعیت اگه درمانی بلدین رو خودتون اجرا کنید بعضی رفتارا مهر  تایید رو شنیده هاس با توهماتتون تنهاتون میذارم چون درشانم نیس همکلام شد باهاتون شماهم بیشترازین شخصیتتونو نمایش نذارید اونچه که بایدو فهمیدیم البته که نباید همرو با یه چوب روند🤚

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
اینقد دلدرد گرفتین از واقعیت اگه درمانی بلدین رو خودتون اجرا کنید بعضی رفتارا مهر  تایید رو شنی ...

خیلی خوشحالم که حد خودتونو فهمیدین چون من یاد آوری میکردم اون موقع بد میشد 

بیشتر از این حرف نزننین که کارکتر خودتون لطمه میخوره با توهمات الکیتون حتما مراجعه کنین جایی من دوست دارم میتونم معرفی کنم

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همچنین شب و روز برات دعا میکنم درست شی گلم  ریپ نزن فیلمم شروع شد😭😭😭😭

ده روز رفتی ترکیه موندی دروغ میگی ده سال خیلیام اینجا میدونن دروغ میگی دکتری بیشترازین بیشخصیتیتو هوار نکش اصرا ر بهش نداشته باش کامل فهمیدیم اگه بیشتر میسوزونتت بگم از هرکی بخوای پرسیدم گفتن زبان ترک ترکیه فرق میکنه خودتو بهشون نچسبون 

ده روز رفتی ترکیه موندی دروغ میگی ده سال خیلیام اینجا میدونن دروغ میگی دکتری بیشترازین بیشخصیتیتو هو ...

یکی از اونایی که میگه دکتر نیستم خودش اومد کارتمو دید بعدش هویت منو پخش کرد نی نی یارم در جریانه 

همین باعث شد من توی چالش هام مزاحم دارم ضمن اطلاع

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم
ده روز رفتی ترکیه موندی دروغ میگی ده سال خیلیام اینجا میدونن دروغ میگی دکتری بیشترازین بیشخصیتیتو هو ...

ادمایی مثل تو که فکر میکنی همه دروغگو آن باعث شده نه تنها خودم بلکه همسرمم قربانیه شماها شه بعدش با پرویی وایسته جلو چشم بگه من کارت ندیدم بیاد بگه جون بچه ام ندیدم من ولش کنم 

این مزاحمت هارم از چشم ایشون میبینم 

لطفا از زندگیه من برین بیرون دیگه هیچ حرفی هم با شماها ندارم