2777
2789
😂😂😂😂😂خیر عزیزم زبان ترکی واحده نمیدونم این شایعه ها رو از کجا می‌شنوین در ضمن خیر کی گفته ترکی ...

عزیزم فرق داره مثلا ترک قشقایی و ترک آذری زبوناشون کاملاذمتفاوته حتی ممکنه بعضی حرفای همو متوجه نشن

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم فرق داره مثلا ترک قشقایی و ترک آذری زبوناشون کاملاذمتفاوته حتی ممکنه بعضی حرفای همو متوجه نشن

عزیزم منم بحث قشقایی رو نکردم بحث ترکی اردبیل تبریز و ارومیه رو کردم گفتم یکسانه

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم
ولش کن باو شان خودتو پایین نیار همکلام شی 

نه بیکار نیستم والا تو تاپیک مردم اسی ببخشید تو تاپیکت بحث کردیم 😘

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
شما اگه سواد داشتی ادبیاتتون این نبود سواد به تحصیلات نیس 

خیر من هدف شما رومتوجه شدم شدید بر خورد کردم

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم
عزیزم منم بحث قشقایی رو نکردم بحث ترکی اردبیل تبریز و ارومیه رو کردم گفتم یکسانه

خب قشقاییم ترکیه دیگه اول کلی گفتید اصلا ترک ترکه و فرقی ندارن برا همین گفتم

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
خب قشقاییم ترکیه دیگه اول کلی گفتید اصلا ترک ترکه و فرقی ندارن برا همین گفتم

عزیزم منظور من از ترک ترکه ترک قشقایی نبود بله اونا و ترک خراسان تو کامنتام گفتم اگر بخونی عزیزم فرق دارن 

اکثرا شمالی ها ریپ میزنن حسودا بسه 

دعوا داریا😐به زور می‌خوای حرف خودتو به کرسی بشونی بسه باو فهمیدیم محض اطلاع ترکی ما و ترکی ترکیه با هم تفاوت دارن 

پ.ن خودم ترکم

ساکت در پیله خویش ، به فکر پروانه شدن ✨✨🦋
دعوا داریا😐به زور می‌خوای حرف خودتو به کرسی بشونی بسه باو فهمیدیم محض اطلاع ترکی ما و ترکی ترکیه با ...

دعوا ندارم واقعیتو میگم تو ترک بودی این حرفو نمیزدی که😂😂😂 برو برو ریپ نزن میخوام فیلم ببینم 

خدا شفات بده🤲😐🚶

همچنین شب و روز برات دعا میکنم درست شی گلم  ریپ نزن فیلمم شروع شد😭😭😭😭

خیر گویا شما با ما درگیری اینو سوادم میگه نه خودم 😉😉😉

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

😊😊😊عادت کردیم بهمون گفتن مریض در مقابل درمان مقاومت کرد نباید اصرار کرد بهش باید فرصت داد