2777
2789
عنوان

بازی خنده دار

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 41 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میمون می‌کنم تا دوباره بزنه به حساب شما واریز کردم آنقدر اینستا میگردم  آها ممنون وحشی جون🥴🥴 ...

میمون میکنم...؟؟؟😐🤭🤭🥴🥴🥴🤣🤣🤣🤣وحشی جان...؟😁🤣😁😁🤣😁🤣😁😁😂😁😂

.....

ممنونم عزیزم

عزیزم من همچین چیزی نگفتم که 😐😐😐😐اخ جون برگشتی 

لحظه ی دیدنت انگار که یک حادثه بود 🖤🤍حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت 🖤🤍سیب را چیدم و در دلهره ی دستانم🖤🤍سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت🖤🤍 تا سه بس بود که بشمرد و در دام افتد🖤🤍گفت ..یک گفت ..دو افسوس سه را دوست نداشت 🖤🤍من تو خط موازی ..؟ نرسیدن..؟هر گز دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت 🖤🤍درس منطق  نده دیگر تو به این عاشق که  🖤🤍 از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🖤🤍تو میتوانستی به چشمانم نگاه کنی و گلویم را با چاقوی تیز بُبری و من میتوانستم در آخرین نفس  از تو بخاطر خونی شدن دستهایت معذرت بخواهم ......🖤🤍 تاریخ در شب با الکل و زن نوشته شد 🤍🖤
میمون میکنم...؟؟؟😐🤭🤭🥴🥴🥴🤣🤣🤣🤣وحشی جان...؟😁🤣😁😁🤣😁🤣😁😁😂😁😂

عادت دارم به یکی میگم وحشی جان کیبودمم مثل خودم بی ادبه🤣🤣🤣🤣🤣

میمون میکنه وا🤣🤣🤣

لحظه ی دیدنت انگار که یک حادثه بود 🖤🤍حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت 🖤🤍سیب را چیدم و در دلهره ی دستانم🖤🤍سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت🖤🤍 تا سه بس بود که بشمرد و در دام افتد🖤🤍گفت ..یک گفت ..دو افسوس سه را دوست نداشت 🖤🤍من تو خط موازی ..؟ نرسیدن..؟هر گز دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت 🖤🤍درس منطق  نده دیگر تو به این عاشق که  🖤🤍 از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🖤🤍تو میتوانستی به چشمانم نگاه کنی و گلویم را با چاقوی تیز بُبری و من میتوانستم در آخرین نفس  از تو بخاطر خونی شدن دستهایت معذرت بخواهم ......🖤🤍 تاریخ در شب با الکل و زن نوشته شد 🤍🖤
گفتی     اره برگشتم  عشقمم

به خدا من نگفتم مطمئنم پیام رو اشتباه ریپلای کردی میشه یه اسکرین بگیری از پیام من اخه من نگفتم همین چیزی اصلا 😍😘😘

موش هستم تو دستشویی ها هستم😐

یک عدد دهه هشتادیه خوشگل😌❤از کسایی که خوراکیامو بهشون تعارف میکنم و اونا هم میخورن متنفرم😑جمعیت قلب منو آمار بگیری همش❤️تویی❤️.           تو سرآغاز همه آرزو های شیرین منی😌🍯.               یه تار موش که سهله...... :)                                     فکرشم به کسی نمیدم😌.                                       آقای قاضی تا کی باید براش بمیرم و اون نبینه؟ :(       :چند بار میتونی بمیری؟تا وقتی که اون ببینه:) 
😆😆🤣😁🤣😄😃🤣😃😅😃😅😀😅😀😀🤣🤣عاشقتممم دخترررر.....چند سالته ؟

۱۶ خیلی کوچولوم میدونم 

شما چند سالته عزیزدلم