2777
2789
عنوان

مادرای شماهم اینجورین؟

191 بازدید | 17 پست

من خرس گندم با۲۶سال سن متاهلم هستم ولی مادرم طوری رفتار میکنه انگار یه بچه تو سری خور ۵سالم 

تو روی منوخواهرام میگه شماها دخترم نیستید دشمن منید 

(چون مثلا بهش میگیم بخاطر خواهر برادرات نیوفت این در اون در برای کمک دنبال دکترا نرو بذار خودشون برن همه مسئولیتارو دوشت گرفتی فکر خودت نیستی اونم تو این کرونا)

جلوهرکی که بگید تحقیر میکنه ماهارو ولی مثلا سفت و یخت پشت خواهرزادش درمیاد خواهرزاده ای که حتی یه تلفن نمیکرد حال مادرمو بپرسه ولی حالا که کارشون گیر مادرمه شده خالشون

از حرفا ورفتارای مامانم خیلی ناراحتم 

با الفاظ زشت ماهارو خطاب میکنه 

فحش میده 

ازش سوال میپرسم بهم طعنه میزنه 

اخم و تخم راه انداخته برای ما که بچه هاشیم 

تهشم میگه شماها از دشمن بدترید برای من 

هیچکدومتون اون بچه ای نشدین که من دوست داشتم 

ن اینجور نیست 

مامانت کاری میکنع بقیع هم ازت سواستفاده کنن

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن اینجور نیست  مامانت کاری میکنع بقیع هم ازت سواستفاده کنن

اره احتراممو نداره اصلا بعد توقع داره من خیلی احترام بذارم 

من بی احترامی نمیکنم ولی انگار ن انگار که هست سعی میکنم وقتی خونست بمونم تو اتاق چون باهاش حرف بزنم سریع جبهه میگیره 

مگه میشه یه مادر خواهرزادشو بیشتر از بچش بخواد اخه

اره احتراممو نداره اصلا بعد توقع داره من خیلی احترام بذارم  من بی احترامی نمیکنم ولی انگار ن ا ...

واقعا هم عجیبع

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

اره احتراممو نداره اصلا بعد توقع داره من خیلی احترام بذارم  من بی احترامی نمیکنم ولی انگار ن ا ...

مادر منو توصیف کردی.

راهم دوره ازشون. الان ۴ ماهه نرفتم. چند بار گفته که تو نیومدی این مدت.

ولی دلم نمیاد بگم بخاطر اخلاقای بدت نمیام.

خانوم هستم
خب عزیزم خواهر برادرشه دلش میسوزه شما کار خواهر برادرشو انجام بده تا نیوفته دنبالشون ଘ🤪ଓ 

خواهر برادرش خودشون بچه دارن اگر قرار باشه کسی کاری بکنه اولیت بچه هاشن 

بعدشم کمک کردن با این ک کلا زندگیتوول کنی بیوفتی دنبال کارای بقیه خیلی فرق داره 

جونتو بذاری کف دستت بخاطر خواهری که به وقتش قیدتو زد و یه تار موی گندیده بچه هلشو با کل وجود خواهرش عوض نمیکنه

منم به اندازه خودم کمک کردم تهش دیدم اینجوری پیش بره اگر اتفاق منفی بیوفته میگن فلانی باعثش بوده

خواهر برادرش خودشون بچه دارن اگر قرار باشه کسی کاری بکنه اولیت بچه هاشن  بعدشم کمک کردن با این ...

معلومه خیلی وابستشونه و دوسشون داره منم بگم نکن بهم برمیخوره میبینی انقد حساسه روشون نگو چیکارش داری مادرت که کار خودشو میکنه تو هم ادم بده نمیشی

واقعا هم عجیبع

دوس داشتم بامادرم صمیمی میبودم اما مامان من خیلی عجیبه رفتاراش یه وقت انقد باهات شوهی میکنه 

یه وقت ب قدری بد حرف میزنه ک قشنگ خورد میشی ولی جز سکوت چاره ای نداری

دوس داشتم بامادرم صمیمی میبودم اما مامان من خیلی عجیبه رفتاراش یه وقت انقد باهات شوهی میکنه  ی ...

برعکس میش 

در واقع اون محبتی ک میخوایو ازش دریافت نمیکنی