2777
2789

سلام

من بدون اینکه اطلاع داشته باشم باردارم ۱۷ام مرداد سینوفارم زدم. الان ۶ هفتمه، یعنی حول و حوش لانه گزینیش واکسن زدم.

بتام خیلی بالاست، اولین روزی که باید پریود میشدم و نشدم ۵۸۰ بود، بعد ۵ روز تاخیر هم یعنی تو ۴هفته و ۵ روزم بتام ۴۰۲۹ بود. نگرانم به خاطر واکسن اتفاق عجیب غریبی افتاده باشه، تو نت خوندم بتای بالا نشونه دوقلویی، حاملگی مولار، سندروم داون و ... میتونه باشه...خدایا خودت هوامونو داشته باش

بهترین چیز رسیدن به نگاهیست که از حادثه عشق تر است...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر دو روز دوبرابر میشه..

با این حساب روز پنجمم باید تقرببا ۳۵۰۰ میشد که نزدیک ۴۰۰۰ شده. یعنی یه ذره هم از دوبرابر بیشتر.

بسپار به خدا. نگران نباش. نمیشه همینجوری پیش بینی اتفاقات بدو کرد

دکتر برا یه هفته بعد سونو قلب نوشته برام. ولی تو ۶هفته هم میشه رفت. به نظرتون امروز فردا برم؟ 

منم دقیقا روز سیکل ام که باید پریود میشدم آز دادم ۵۲۸بود.خداروشکر الان پسرم‌۲۱ ماهشه

خداروشکر، خدا حفظش کنه

دوباره بتا دادین چند روز بعدش؟

با این حساب روز پنجمم باید تقرببا ۳۵۰۰ میشد که نزدیک ۴۰۰۰ شده. یعنی یه ذره هم از دوبرابر بیشتر.

خب زیاد فرق نداره..استرس به خودت راه نده

از دیگران شکایت نمی‌کنم..بلکه خودم را تغییر می‌دهمچرا که کفش پوشیدن راحت‌تر از فرش کردن دنیاست.