2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان مارک ال جی و سامسونگ که اصلش نیست . من ساید و ظرفشویی دوو دارم مال ده سال پیشه راضیم

هر وقت فقر درونی شدیدتر باشه نمایش بیرونی بیشتره،  رنج نباید تورا غمگین کند این همان جایی هست که اغلب مردم اشتباه میکنند. رنج قرار است تو را هوشیارتر کندکه زندگیت نیاز به تغیر دارد چون انسان زمانی هوشیار میشود که زخمی میشود رنج نباید بیچارگی رو بیشتر کند رنجت را تحمل نکن رنجت را درک کن این فرصتی است برای بیداری وقتی اگاه شوی بیچارگیت تمام میشودسخت هست هم زیستی دائم با کسانی که دغدغهایت را نمیفهمند اما عزیزان تو هستند

من دارم.شاید من بلد نیستم نمیتونم بذارم تنها رو خشک کن.صدا هنگام خشک کردن داره.وقتی میخواستم بخرم تاکید کردم بدون صدا .بدون تسمه هست اما صدا میده.نمیدونم ایراد از لوله های ماست بو میده یا کلا.داخل لباسشویی بوی چرک و تاید میده.هر کاری میکنم نمیره.چند بار میذارم خودش آبکشی کنه.دیگه دلم میخواد بیارم‌ با شلنگ آب بشورمش.اگه اضطراری لباس خواستی تا مرحله خشک کردن حتی برق بره از پریزم بکشی دربش به هیچ عنوان باز نمیشه

عزیزم مادرم الان سه هفتس نصب کرده تازه خریدن ۱۲/۸۰۰ هشت کیلوییش گرفتن...خیلی اروم و بی سر صداست نه تکون زیاد داره نه سر و صدا ..شاید مدل قبلتر ها صدا داشت...فقط با تسمه و بدون تسمه داره...با تسمه میگن بهتر از اون یکیه 

تاپیک مانکن های زیبا گروه طلایی💛💛💛.یه تثبیتی بااراده😍😍😍.وزن اولیه 98 وزن تثبیت 66 .قد 158