2777
2789

خانما من قبلا ۱۱۱ کیلو بودم طی دوسال رسیدم به ۷۷، پارسال کرونا گرفتم و بعد از اون مجدد وزنم شد ۹۲، مشکلات تخمدان دارم و یبوست و..، حالا دباره تصمیم جدی گرفتم برای لاغری. و میخوام حتما اصولی باشه، دو هفتس باشگاه میرم و یه ماه و نیمه رژیم از دکتر گرفتم، میخوام بدونم کسی بوده با رژیم و باشگاه اندامش خیلی خوب بشه؟ چون باشگاه که مبرم هیکلا معمولیه خیلی، نا امید میشم، مثلا میخوام باشنم بزرگ شه چون خیلی فلت شده، ولی تو باشگاه میبینم زیاد خبری نیست به اونصورت

زن خوبه خوشگل باشه سفید و کمی چااااااااق سفید و کمی چاق، آها، مرد خوبه خوشتیپ باشه پولدار و بداخلااااااااق پولدارو بداخلاق  

من دو ماهه از ۹۸ رسیدم به ۸۸ باشگاه رو ول کنی دوباره چاق میشی 

لوبیاپلوباسالادشیراز سابقم 😋😍 وزن شروع ۹۸/۷۰۰ وزن فعلی  ۸۱ وزن هدف ۷۵ ولی چه کنم ارادم کمه 🥴🥴😂🤣😁 لعنت به رژیم من دلم شیرینی میخواد 🤣😁😂😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ۱۰۰ بودم شدم ۵۳ بعد باردارم شدم بعد زایمانم لاغر بودم باز ولی هی نوردم خوردم شدم ۷۸ الان ۶۹&nb ...

از تناسب و فرم اندامت راضی هستی؟ چون یه بحث وزنه یه بحث قشنگی اندام، مثلا من قدم بلده ۷۷ که بودم اندامم درکل خوب بود ولی باینم خیلی کوچیک شد بالاتنه بزرگ، خب دوست نداشتم

زن خوبه خوشگل باشه سفید و کمی چااااااااق سفید و کمی چاق، آها، مرد خوبه خوشتیپ باشه پولدار و بداخلااااااااق پولدارو بداخلاق  
من دو ماهه از ۹۸ رسیدم به ۸۸ باشگاه رو ول کنی دوباره چاق میشی 

نه با کنترل خوراک و تثبیت زیاد برگشت نداری ولی فرم هیکلت خوبه؟ میزون و متناسب لاغر شدی پوستت شل نشده؟

دقیقا... سوال شما سوال منم هست

ببین من سری قبل ۹۹ درصد با رژیم لاغر کردم باعث شد یجاهایی مث شکم زیاد کوچیک نشه عوضش باسن رفت تو پوستمم خیلی ترک خورد، تجربه خود منه این، ولی نمیدونم به اینکه با باشگاه بتونم باسن بزرگ کنم یا پشت کمرمو خوب لاغر کنم امیدی هست یا نه

اره عالی شدم Ema خیلی خوبه

چی هست؟؟ من خودم بدنسازی میرم چون بدنم قوی نیست برا ورزشای دیگه ولی بیشتر برنامم هوازیه

ورزشم میکردین؟؟ 

خیلی کم بیشتر زومبا

چی هست؟؟ من خودم بدنسازی میرم چون بدنم قوی نیست برا ورزشای دیگه ولی بیشتر برنامم هوازیه

هوازی که اصلا به درد نمیخوره

Ems چون جربی میسوزونی و عضله میاری خوبه

https://instagram.com/inshapebody_royal?utm_medium=copy_link

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
من قدم 172 هسش وزنم ۸۵  البته ۹۲/۵بودم خودمو رسوندم ب ۸۵  ولی الان دیگ باید درس بخونم چو ...

ببین چون تحرکت کم میشه حتما غذاتو کنترل کن وگرنه چنانی چاق میشی که باورت نمیشه، دوم سعی کن حتما پیاده روی تند داشته باشی سوم سعی کن تو خونه یسری ورزش کنی خیلی تاثیر داره، باشگاه اگه تونسی بری که بهتر، فراهم همچی بخور ولی میزانشو کنترل کن

هوازی که اصلا به درد نمیخوره Ems چون جربی میسوزونی و عضله میاری خوبه https://instagram.com/ins ...

هوازی بیشتر برا تخمدانمه، اها ازینا ، ما شهرستانی نداریم ازینا تی ار ایکس داریم که اونم فعلا زورم نمیرسه بدنم ضعیفه