2777
2789
عنوان

لطفا بیاید😑

87 بازدید | 14 پست

سلام به همگی صبحتونم بخیر 

بچه ها من با دوس پسرم قهر بودم و اینا که اشتی هم کردیم اینم بگم که من ۱۷ سالمه و اون ۲۰ سالشه و قراره سال بعد نامزد کنیم و خانواده ایشون و مادر و خواهر من‌میدونن

وقتی اشتی کردیم من یه مروفتیل گذاشته بودم بعد گفت چقدر این دختره شبی دختر زن بابامه بعد من موندم واقعا هم ناراحت شدم قبلا مسخرش میکرد الان عکس قشنگو میگه شبی اونه واقعا ازش ناراحت شدم به نظرتون چیکار کنم؟

و دومین‌مسئله اینکه بهش گفتم هرکار میکنی بهم بگو دعوا کرد که حساسیت بیجا داری و فلان اینم لطفا بگید چیکار گنم؟

و توی گوشیش یه فیلم بود که داییش فرستاده بود مسخره کردن سربازی بود دختره توش لباسش خیلی تنگ بود سر اون هم‌ناراحتم لطفا بگید چیکار کنم این سه تا موضوع رو و بهش چی بگم

‌‌‌🖇‌‌⃤••𝗔 𝗛𝗔𝗣𝗣𝗬 𝗦𝗢𝗨𝗟               ɪs ᴛʜᴇ ʙᴇsᴛ sʜɪᴇʟᴅ ғᴏʀ ᴀ ᴄʀᴜᴇʟ ᴡᴏʀʟᴅ..!

بچه اید دیگ

رفتارای بچگانه

باید صبر کنید ک بزرگ بشید  کاری نمیشه کرد

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچه اید دیگ رفتارای بچگانه باید صبر کنید ک بزرگ بشید  کاری نمیشه کرد

لطفا نظری نداری حرف بیخود هم نزن

‌‌‌🖇‌‌⃤••𝗔 𝗛𝗔𝗣𝗣𝗬 𝗦𝗢𝗨𝗟               ɪs ᴛʜᴇ ʙᴇsᴛ sʜɪᴇʟᴅ ғᴏʀ ᴀ ᴄʀᴜᴇʟ ᴡᴏʀʟᴅ..!
لطفا نظری نداری حرف بیخود هم نزن

حرف حق تلخه گلی😉

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی