2777
2789

اگه دوس داری بده.ولی برو یه جای تمیز

فرزندم تو هرگز به این دنیا که ارزش دیدن و زیستن ندارد نخواهی امد،و این تنها چیزیست که میتوانی به خاطرش به من افتخار کنی :)*کاربری مال دونفره.یه مجرد و یه متاهل.یه وقتایی سوالا و مشکلات بقیه رو هم میزاریم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین دردش شدید بود برای من مراقبت بعدش ب کنار اینک مواظب باشی عفونت نکنه خیلیه درضمن هرجایی نرو!

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.

منم دوست دارممممم☹️☹️

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

درد داره 

ما که تو ایران نمیتونیم نیم تنه بپوشیم پیزسینگو بندازیم بیرون بریم تو خیابون . چه فایده بکنی؟ برا کی اخه؟ این همه درد بکشی نهایتش برا یه شوهر؟؟, میخوام پیرسینگ ناف نبینه صد ساااااال 

هرموقع چشمامو میبندم تموم آرزو هامو میبینم انگار مطمئنم میرسم بهشون ولی چطوری ؟ اونش به من مربوط نیست😉

خب مارک خوب بگیر یا طلا و جای معتبر بری 

ولی بعدش مراقبت باید بکنی که خدای نکرده عفونت نکنه و مواظب باشی از این آویز دار ها نگیری که به لباس گیر کنه 

میتونی پیش پزشکی که انجام میده این کارو بری ولی بازم تحقیق کن (اونجا بنظرم بیحسی میزنن ) ولی پیش آرایشگر ریسکش بیشتر از لحاظ خیلی از موارد 

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
ببین دردش شدید بود برای من مراقبت بعدش ب کنار اینک مواظب باشی عفونت نکنه خیلیه درضمن هرجایی نرو!

پروفت خودتی ماهک جان ؟!خیلی دوست داشتم ببینمت 

اهدای عضو =اهدای زندگی !                                           من کارت اهدای عضو دارم 💙                                      من یک دختر شادم  عاشق خانوادمم  من در همه شرایط شیطون و شاد و پر حرف و پر انرژی ام اآمااااا عصبی ام   عاشق تئاتر  باله ویلون گلف سینکرونایز    رشتم ریاضیه ولی در آینده اکتور تئاتر و تیزر میشم من مطمنم   عاشق مهندسی عمران  دختری که عروسک بازی نکرده 😉 ملقب به ماهی خانم😁 
درد داره  ما که تو ایران نمیتونیم نیم تنه بپوشیم پیزسینگو بندازیم بیرون بریم تو خیابون . چه فا ...

خخخ نمیدونم نع والا به فکر این نیستم که شوهرم ببینن اینا نهه خودم خیلی دوسش دارم ولی میگن خیلی درد داره

درد داره  ما که تو ایران نمیتونیم نیم تنه بپوشیم پیزسینگو بندازیم بیرون بریم تو خیابون . چه فا ...

چه فکر بدی 

یعنی باید پیرسینگ کنیم برا ملت خوششون بیاد !!!

شوهر خودت مهم نیس مردم مهمن!!!!