2777
2789
عنوان

کممممکککک مامانهای نمونه بیاید

46 بازدید | 7 پست

سلام سلام کمکممم کنید من نمیدونم سیسمونی مختصر و مفید و کافی چی بخرم که نه چیزی کم بزارم نه خرت و پرت الکی بخرم...اگه یه لیست سیسمونی خوب دارید بفرستید بیاددد

مرسسسسسی

خیلی ها تخت و کمد بچه رو از این مدلهای بچگونه میخرن 

بعد تختشون رو نوجوان انتخاب میکنن ,بچه که بزرگ میشه چون مدل تخت و کمدش بچگونه هست از اونا استفاده نمیکنه,الان خیلی ها که سرویس تخت و کمدهاشونو میفروشن می بینم تختش نو هست و اصلا استفاده نشده

مدلهای ساده بگیر که چندسال مد باشه و رنگهای خیلی تیره و جیغ هم بعد یه مدت دل رو میزنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کالسکه هم اگر اهل پیاده روی هستید خوبه درغیر اینصورت خیلی لازم نمیشه 

مرسی از اطلاعاتت عزیزم آدم سر در گم میشه از هر وسیله هزار شکلش رو میزنن. به نظرت تخت‌های کنار مادر واجبن؟

مرسی از اطلاعاتت عزیزم آدم سر در گم میشه از هر وسیله هزار شکلش رو میزنن. به نظرت تخت‌های کنار مادر و ...

به نظر من اگر  تخت پارک میگیری دیگه تخت توی سرویسش نگیر ,اگر اتاق خوابتون بزرگه و میشه تختشو کنار تختتون بزارید همون تخت بگیرکه تا ۴_۵سالگی هم بشه استفاده کنه ولی اگر کوچیکه به نظرم تخت پارک بهتره ,چون بچه حداقل تا یک سالگی پیش شما میخوابه, بعدا بزار بزرگ بشه خودش تختشو انتخاب میکنه

خیلی هم چیزهای مختلف نخر همون اساسی ها رو بگیر

الان همه چی خیلی گرونه ,بزار بعدا اگر واقعا نیاز داشتی بخر

مثلا پستونک یکی خواستی بگیر ولی واقعا شاید به کارت نیاد چون شاید اصلا بچه اتون پستونک رو نگیره ,شاید از اون مدل خوشش نیاد  مثلا شما ارتودنسی دوطرفه گرفتی خوشش نیاد ,اینا رو وقتی بچه بدنیا میاد باید خرید 

به نظر من اگر  تخت پارک میگیری دیگه تخت توی سرویسش نگیر ,اگر اتاق خوابتون بزرگه و میشه تختشو کن ...

خیلی ممنون عزیزم انگار آدم دوست داره همه چیزو آماده کنه برا اومدن نی نی ولی درست میگی آدم هیچی تازه بچش نمیدونه قبل تولد پس چرا پولشو دور بندازه خرج الکی کنه