توی همین نی نی سایت میتونید ببینید چقدر پست از خیانت و جفا و ظلم کردن مردها هست،تو دور اطراف هم اکثر مردها،تقریبا ۹۹ درصد همینن...تحصیل کرده و نکرده و باپول و بی پول خوش قیافه و بد قیافه هم نداره،من الان نامزدم و با اینکه اصلا آدم بدی نیست در کل واقعا خوبیم باهم انقدر جفا و ظلم و خیانت دیدم از همه جور مردی که می ترسم،حتی از آدمایی که اصلا باورم نمیشد هم گاهی میدیدم چنان حرکت هایی،طوری که فهمیدم این کارا ممکنه از هر مردی بربیاد،خیلی ترس افتاده به جونم و واقعا موندم...
من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
نمیدونم بعضی ها میگن چون تو اینستا هی خانم های رنگ و وارنگ میبینن اینجوری میکنن . ولی به نظر خودم تو بیشتر این اتفاق ها خانم ها هم یکم تقصیر دارن حالا انتخاب اشتباه یا رفتار اشتباه نمیدونم چی
من از معبود یکتایم ...فقط یک چیز میخواهم نگیرد هرگز از قلبت، امید استجابت را ♥️
ولی خیانت هم درست نیست اگه مشکلی هست حلش باید کرد اگر نشد طلاق
من خودم هم نظرم اینه که خیانت کار نامرداس اما بعضی مواقعه طلاق امکانش نیست و متاسفانه بعضی از خانما مرد را مجبور به این کار کثیف و غیر انسانی میکنند با اخلاقشون یا با بی مهری کردنشون
من خودم هم نظرم اینه که خیانت کار نامرداس اما بعضی مواقعه طلاق امکانش نیست و متاسفانه بعضی از خانما ...
درسته ولی اون خانم که نمیدونه رفتارش شما رو اذیت میکنه اگه باهاش صحبت بشه برن پیش مشاور مشکلشون حل میشه اگه مرد یه ذره معرفت داشته باشه خانمش رو دوست داشته باش براش این کارا رو انجام میده همه که از اول شوهر داری رو بلد نیستن یا مردا که از تو شکم مادرشون زن داری رو یاد نگرفتن
من از معبود یکتایم ...فقط یک چیز میخواهم نگیرد هرگز از قلبت، امید استجابت را ♥️
درسته ولی اون خانم که نمیدونه رفتارش شما رو اذیت میکنه اگه باهاش صحبت بشه برن پیش مشاور مشکلشون حل ...
البته بنده مجرد هستم ولی سه تا دختر دارم اما اینکه شما می فرمایید بیشتر اوقات لج و لجبازی شروع میشه تا انتها به خیانت کشیده میشه اما مگه میشه ینفر یکیو اذیت کنه اما خودش ندونه
خدا دختراتون رو براتون نگه داره بله میشه مثلا یه خانمی نمیدونه همسرش از این اخلاقش متنفره بعد ...
اگه چند ماه اول زندگی بله حق باشماست که در ان صورت هیچکس چند ماه اول ازدواج خیانت نمیکنه اما هر چه بیشتر بگذره اخلاق همدیگه میاد دستشون که کی از چی بدش میاد یا خوشش میاد