2777
2789

یکی برای رابطه و اشنایی بهم پیشنهاد داد که بعد چندتا دیت و مشخص کردن یه سری حد و مرزا که بهش گفتم عاقا من اهل عکس نود نیستم که میخواست

و تو دیت ها میک لاو داشتیم که یکم بیشترشو ک ازم خواست( رابطه کامل نخواست منظور ارضا بود) گفتم نه ک اونم قبول کرد 

ب غیر از این دو‌ مورد باقی چیزاش خیلی خوب و عالی بود

با محبت، خیلی توجه میکرد و اهمیت میداد و‌ کلا پسر خوبی بود و خیلی حواسش بهم بود اما حس میکنم بعد اینکه دید ی سری موارد رو من انجام نمیدم یکم سرد شدو بعدش گفت میتونم ی دوست خیلی خوب برات باشم

هنوزم در ارتباطیم بهم زنگ میزنه حالمو میپرسه حرف میزنیم و گاهی رفتارش باهام جوریه ک انگار تو‌رابطه ایم ولی در حقیقت نیستیم

بعد اینکه تصمیمم گرفتیم فقط دوست باشیم بیرون ک رفتیم حتی دستمم نمیگیره و میگه ک معذب نشی و کلا حتی احترامش نسبت بهم بیشتر از قبل شده ولی نمیخواد ک عاطفی باهم باشیم و فقط دوست عادی

حتی فردای روزی ک تصمیم گرفتیم دوست عادی باشیم ی جوری برنامه پیکنیک‌طور چید و شام بردم بیرون و اونم تو  مکان شلوغ شهر ک خودم پشمام ریخت چون هرکسی ممکن بود ببینتش و ی شب خیلی عالی واسم ساخت، حتی خیلی مواقع کاری داشته باشه میریم در خونشون و براش مهم نیست کسی میبینه یا نه یا حتی خانوادش شاید بگین خب حتما براشون عادیه ولی تو شهر کوچیک هنوز اینا عای نیست و کسی خیلی اینطور با خانواده راحت نیست. حتی بعدش ک قرار شد برم شهر دیگه و مدتی نباشه با وجود اینکه کار داشت اومد منو ببینه ک ناراحت نشم و بعد برم

و الان رفتاراش باعث شده خوشم ازش بیاد و بهش حس پیدا کنم

با اینکه ارتباطمون یکم کم تر شده اما نمیزاره قطع بشه و هی کم و بیش از حالم خبر داره 

خودش خیلی تاکید داره ک فقط رفیقیم و هیچی نیست دیگه بینمون ولی واقعا ی پسر میتونه با ی دختر رفیق باشه و فازی روش نداشته باشه؟ 

من بهش گفتم ک ازش خوشم اومد و‌ اونم گفت از سرت میپره و من شرایط رابطه ندارم و ی سری مشکلات دارم و حتی روح پدرشو قسم خورد ک غیر اون هیچی نیست و اگ‌مشکلی نبود میومد بریم تو رابطه فقط نمیدونم‌چرا اومد بهم پیشنهاد داد😑 و الانم میگم‌میتونم‌ دوست خوبی برات باشم

ببخشید تایم ندارم بخونم متن رو کامل 

تاپیک زدم با عنوان هدف پسرا از ایجاد رابطه و .. میتونی بمونی متوجه بشی 

پسری که دوست معمولی و ... میخواد باشه 

در واقع  داره زر مفت میزنه و دنبال یه هدفی هستش جز عشق و عاشقی 

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول با درخواست رابطه و عکس نود، آتشین اومده جلوالان از اونور بوم افتاده سردی نشون میده

اره و اینکه رفتارش همچنان خوبه و گاهی برام وقت میزاره و بهم توجه میکنه ازار دهنده اس واقعا

پشمام ریخته ک فازش چی بود

اره و اینکه رفتارش همچنان خوبه و گاهی برام وقت میزاره و بهم توجه میکنه ازار دهنده اس واقعاپشمام ریخت ...

شاید شخصیتش از اوناس که نه میشنوه رفتارش دگرگون میشه

لابد تو تخیلاتش میگفته من هر چی بخوام باید انجام شه الان چون نشده لابد میگه به درد من نمیخوره مس

ببین عزیز من این سیستم اصلا تو وجود پسرا نیست که بخوان اجراش کنن.

حالا شما که با این آقا تو رابطه ام بودی قبلا دیگه هیچی...

فقط می تونید الکی خودتونو گول بزنید.

آینده ثابت می کنه 

به مو می رسه ولی پاره... نوچ😁❤️
ببخشید تایم ندارم بخونم متن رو کامل تاپیک زدم با عنوان هدف پسرا از ایجاد رابطه و .. میتونی بمونی متو ...

اگه دنبال هدفه پس چرا ن شنید احترام گذاشت و حتی بعدا ک همو دیدیم حتی دستشم بم نمیخوره یا دیگه صحبتی ک من معذب شم نداره و کاملا با احترام باهام در ارتباطه

ببین عزیز من این سیستم اصلا تو وجود پسرا نیست که بخوان اجراش کنن.حالا شما که با این آقا تو رابطه ام ...

خب اخه الان کاملا با احترام باهام در ارتباطه و چیز بدی ازش ندیدم دیگه خیلیم رعایت میکنه

ی وقت بگم دنبال سواستفاده اس یا هرچی

نمیدونم☹️

اگه دنبال هدفه پس چرا ن شنید احترام گذاشت و حتی بعدا ک همو دیدیم حتی دستشم بم نمیخوره یا دیگه صحبتی ...

خوب در این صورت این آدم اون زمان دوستت داشت و هدف بدی نداره 

الان هم از روی احترام داره اینجوری رفتار می‌کنه 

این که بخوای فکر کنی هنوز دوست داشتن و عشق و .. وجود داره نه دیگه ذات پسرا این مدلی نیست که بخوان بعد از پس زده شدن دوباره شور بگیرن و .. 

همون موقع تموم شدش 

بقیه اش بخاطر احترام هستش 

تو این موضوع دختر و پسر برعکس هم هستند 

دختر پشتش هم نگاه نمیکنه 

پسر یاد میگیره که کنار بیاد و. فراموش کنه حتی اگر هنوز در ارتباط باشه 

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman