2777
2789

اصلا فکر نمیکنه یه بار رفت خونه خرید پولشو نتونست بده ازمون پول اضاف گرفتن خودش امضا کرده بود

باز امشب هرچی بهش گفتیم گوش نکرد😭

رفته خونه دوطبقه گرفته 

لقمه بالاتر از دهنش برداشته ما از کجا پولشو جور کنیم 

همین امسال که من کنکور دارم باید اینجوری میشد 

چرا وقتی آدم پول نداره میره خونه قولنامه میکنه

بخدا این بابام چه فکر میکنه 700 میلیون کم داریم 

میگه وقت گرفتم 

خب پدر من نکنه میخوای کلیه منو بفروشی😭😭😭

خدا کمکتون کنه

بخون  👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹                      

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۷۰۰ میلیون یه قرون دو قرون نیست که بشه با چک و  وام و جه میدونم قرض جورش کرد ‌ نز.ولم بخواد بگیره به جای اون ۷۰۰ میلیون ۲ میلیارد از حلقومتون میکشن بیرون ‌ . حق داری حرص بخوری واقعا 

بازم کم میاد مگه این که طلاهای مامانمو بفروشه خیلی دلم برا مامانم میسوزه سرمایش فقط همین طلاهاست این ...

خونه هم سرمایه هست چه فرقی داره اتفاقا خونه سرمایه خیلی با ارزش تر و امن ترین هست 

درود بر آنان که هيچ نامی ندارند ولی آبروی زمین‌اند ... 🌺

۷۰۰ میلیون یه قرون دو قرون نیست که بشه با چک و وام و جه میدونم قرض جورش کرد ‌ نز.ولم بخواد بگیره به ...

چمیدونم والا بابامو خیلی دوستش دارمم ولی حماقت میکنه که آدم شاخ درمیاره