2777
2789
دارم دق میکنم دلم یکیو میخواد که یه دل سیر تو بغلش زار بزنم و بدون قضاوت به حرفام گوش بده همش نگران ...

الهی بمیرم ،،میفهمم چی میگی

اللهم عجل لولیک الفرج،اللهم صلی علی فاطمه وابیهاوبعلها وبنیها وسرالمستودع فیهابعددمااحاط به علمک
دارم دق میکنم دلم یکیو میخواد که یه دل سیر تو بغلش زار بزنم و بدون قضاوت به حرفام گوش بده همش نگران ...

عزیزم خودت شرایطتو بهتر میدونی اگر واقعا راه طلاق نداری بچسب به بچه هات و زندگیت خدا بزرگه .

بچه هات اولویتت باشن سرتو باهاسون گرم کن همیسه طلاق اولین راهکار نیس 

باید مبارزه کنی تا زندگیتو بسازی 

تو بخاطر کوچولوهات مبارزه کن 

به دومادیشون فک کن 

یه صلوات برا سلامتی آقا صاحب الزمان(عج)میفرستین؟😍☺  Ne kadar karanlik olürsa olsun güneş tekrar doğacak   🌞    akili telefonlar ve aptal insanlar çağinda yaşiyoruz  🤦‍♀  ما انسان ها مثل مداد رنگی هستیم شاید رنگ مورد علاقه هم نباشیم اما روزی،برای کامل کردن نقاشیمون،به همدیگه نیاز خواهیم داشت  بشرطی ک همدیگه رو تا حد نابودی نتراشیده باشیم  خدایا شکرت فصل مورد علاقم اومد پاییز جونم دوست دارم عشق رنگ رنگی من 🍁🍂🍁🍂🍂🍁🍂🍁🍂                       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم،،خدا به دلت آرامش بده،،هم دردیم عزیزم     ذکر یونسیه: بگو:لا اله الا انت سبحانک ...

به خدا الان دارم با گریه می‌نویسم خودم به جهنم غصه دخترم و پسرم رو میخورم ینی خدا جواب عرق خوریاشو میده

خدا جون عاششقتم مرسی به خاطر اینکه معشوقم شدی🤩🤩
به خدا الان دارم با گریه می‌نویسم خودم به جهنم غصه دخترم و پسرم رو میخورم ینی خدا جواب عرق خوریاشو م ...

بله که میده گلم فقط خدا صبوره ،،مبازره ببینه تا کجا میخواد پیش بره یهو زمینش میزنه مطمئن باش

اللهم عجل لولیک الفرج،اللهم صلی علی فاطمه وابیهاوبعلها وبنیها وسرالمستودع فیهابعددمااحاط به علمک
خبلی تنهام خیییلی بیشتر از اونی که فکرشو کنین ،هیچکس هم باور نمیکنه شوهرم چکار میکنه

میدونم لابد مثل مال من،ظاهرش خیلی موجهه درسته؟،منم کسی باور نداشت تا یه کاری کرد دیگه ابروش رفت ،،،ولی خدا که میدونه غصه نخور،،جوابشو میده

عزیزم خودت شرایطتو بهتر میدونی اگر واقعا راه طلاق نداری بچسب به بچه هات و زندگیت خدا بزرگه . بچه ها ...

خیلی خیلی سخته دلم به حال جوونیم که داره حروم میشه میسوزه ،به‌خاطر اینکه از ۲۶ سالگی باید قرص اعصاب بخورم

بهت خرجی میده؟پس انداز کن،،یه کارخونگی راه بنداز از زیر منتش بیا بیرون ،، خودتو سرگرم کن محلش نده باور کن اگه ببینه کاراش مهمه بیشتر اذیت میکنه

خیلی خیلی سخته دلم به حال جوونیم که داره حروم میشه میسوزه ،به‌خاطر اینکه از ۲۶ سالگی باید قرص اعصاب ...

کاش یه مشاودی چیزی میرفتی 

زنگ بزن بهزیستی شهرتون اونجا مشاور دارن صددرصد راهنماییت میکنن نبایدم به خودت آسیب بزنی ک دختر.

یه صلوات برا سلامتی آقا صاحب الزمان(عج)میفرستین؟😍☺  Ne kadar karanlik olürsa olsun güneş tekrar doğacak   🌞    akili telefonlar ve aptal insanlar çağinda yaşiyoruz  🤦‍♀  ما انسان ها مثل مداد رنگی هستیم شاید رنگ مورد علاقه هم نباشیم اما روزی،برای کامل کردن نقاشیمون،به همدیگه نیاز خواهیم داشت  بشرطی ک همدیگه رو تا حد نابودی نتراشیده باشیم  خدایا شکرت فصل مورد علاقم اومد پاییز جونم دوست دارم عشق رنگ رنگی من 🍁🍂🍁🍂🍂🍁🍂🍁🍂                       
میدونم لابد مثل مال من،ظاهرش خیلی موجهه درسته؟،منم کسی باور نداشت تا یه کاری کرد دیگه ابروش رفت ،،،و ...

اره ظاهرش رفتارش کاراش جلوی بقیه خیلی عالیه ولی دلم ازش خونه,پدر مادر خودم حرفمو باور نمیکنن💔

بهت خرجی میده؟پس انداز کن،،یه کارخونگی راه بنداز از زیر منتش بیا بیرون ،، خودتو سرگرم کن محلش نده با ...

خودم تو خونه دارم کار میکنم حتی بیشتر وقتا من خرجی خونه رو میدم 

به امام حسین و رقیه خاتون متوسل شو،،،غذا میپزی بگو نذر حضرت رقیه بعد هم میزنی حاجت بخواه،،خیلی اثر داره

کاش یه مشاودی چیزی میرفتی  زنگ بزن بهزیستی شهرتون اونجا مشاور دارن صددرصد راهنماییت میکنن نبای ...

اندازه موهای سرم مشاور رفتم از ۲۲ سالگی تا الان که ۳۱ سالمه 

الان به درجه ای رسیدم که حرف مشاوران رو از حفظم 

به بی‌تفاوتی و بی حسی رسیدم 

به امام حسین و رقیه خاتون متوسل شو،،،غذا میپزی بگو نذر حضرت رقیه بعد هم میزنی حاجت بخواه،،خیلی اثر د ...

تو رو خدا مسخره و سرزنشم نکنید ولی من تا حالا نکردم و اعتقاد ندارم ینی فکر میکنم فایده نداره 😔