2777
2789

دوستان تورو خدا کمکم کنید من چهارروزه که کرونا گرفتم ولی از دیروز خیلی احساس گرسنگی میکنم غذامیخورم ولی سیرشدنم بیشتر از ده دقیق بیشتر نیست یعنی بعدااز ده دقیق دوباره گرسنه ام میشه میخواستم بدونم خانم هایی که کرونا گرفتید شماام مثله من شدید عادیه یا نه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۵کیلو اضافه کردم تو۱۶روز.البته سرما خورده بودن بچه ها چون تست دادیم منفی بود میگم سرما خوردگی بود خلاصه خودم هم ازشون گرفته بودم واکسن هم زدم چی کشیدم فقط خودم میدونم وزنم رفت بالا باورش سخته اما ۵کیلو درعرض۱۶روز

من کرونا نگرفتم یا گرفتم متوجه نشدم. ولی کلا وقتی خیلی گشنم میشه میفهمم که مریضم و بدنم داره با یه عامل خارجی میجنگه. خیلی خوبه مواد مغذی بخور ویتامین بخور بذار بدنت جون بگیره خوبه

خداجون... واسه هر چی که دادی، هر چی ندادی شکر❤️
من که دو سه ماه سرفه میکنم مال کورنا نیست

کل این ۲۳ روز اصلا سرفه نداشتم ولی از دیروزه غروب به بعد سرفه میکنم اونم خیلی کم که با خوردن دمنوش زنجفیل ودارچین خوب میشم باردارم ونگران نکنه کرونام خوب نشده وتازه داره علائم نشون میده

کل این ۲۳ روز اصلا سرفه نداشتم ولی از دیروزه غروب به بعد سرفه میکنم اونم خیلی کم که با خوردن دمنوش ز ...

نه چیزی نیست انشالله طبیعیه زیاد دمنوش نخور برا بارداری خوب نیست