دوستان تورو خدا کمکم کنید من چهارروزه که کرونا گرفتم ولی از دیروز خیلی احساس گرسنگی میکنم غذامیخورم ولی سیرشدنم بیشتر از ده دقیق بیشتر نیست یعنی بعدااز ده دقیق دوباره گرسنه ام میشه میخواستم بدونم خانم هایی که کرونا گرفتید شماام مثله من شدید عادیه یا نه
بعله من عید کرونا آلفا گرفتم اصلا سیرنمیشدم جوری میخوردم که لپم خسته میشد ولی یک ماه پیش کرونا دلتا گرفتم مدام ضعف داشتم اما چندتا لقمه که میخوردم دیگه نمیتونستم بخورم گرسنه ام بود ولی نمیتونستم بخورم
حتما دعا میکنم ، من تو بیمارستان کار میکنم مریض کرونایی فراوان میبینم ، نگران نباش خوبه خوووب میشی ا ...
ممنون مهربونم اخه تو دوره ای که خوب نشده بودم بیرون خواهرشوهرمو دیدم تقریبا ده روز پیش تازه فهمیدیم کرونا داره میترسم دوباره گرفته باشم یعنی امکان داره چنین چیزی
عیب نداره عزیزم مشکلی نیست من مادرم پزشک پرسیدم ازشون فقط علایم دیگه تنگی نفس درد قفسه سینه ت ...
ببخشید عزیزم میشه بپرسین ازشون من خودم تستم ۲۳ روز پیش مثبت شد وده روز پیش خواهر شوهرمو دیدم که اونم کروناش مثبت شده بود ممکنه دوباره از اون گرفته باشم چنین چیزی امکان داره
ممنون مهربونم اخه تو دوره ای که خوب نشده بودم بیرون خواهرشوهرمو دیدم تقریبا ده روز پیش تازه فهمیدیم ...
نه عزیزم بدنت فعلا آنتی بادی داره و مقاومه چون تازه گرفتی ، خیالت راحت باشه ، باور کن خیلیامون بخاطر ویروس نه ، ولی از استرس مریض میشیم ، حالا حالاها نمیگیری ولی حتما باید ماسک و .. رعایت کنی 🌷
نه عزیزم بدنت فعلا آنتی بادی داره و مقاومه چون تازه گرفتی ، خیالت راحت باشه ، باور کن خیلیامون بخاطر ...
بله عزیزم حق با شماس ولی بخدا بیشتر از خودم نگران جنینم ودخترم هستم حتما عزیزم خودم رعایت میکنم ولی چون دخترم کوچیکه هی میره بغلشون دیگه حتی بیرونم نمیرم