2777
2789
عنوان

خانم هاتوروخدا یه کارمهم دارم باهاتون میشه بیایید 🙏🙏🙏🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 52 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعله من عید کرونا آلفا گرفتم اصلا سیرنمیشدم جوری می‌خوردم که لپم خسته میشد ولی یک ماه پیش کرونا دلتا گرفتم مدام ضعف داشتم اما چندتا لقمه که می‌خوردم دیگه نمی‌تونستم بخورم گرسنه ام بود ولی نمی‌تونستم بخورم 

اخه قبل اصلا سرفه نداشتم حتی یدونه 

عیب نداره عزیزم مشکلی نیست من مادرم پزشک پرسیدم ازشون 

فقط علایم دیگه تنگی نفس درد قفسه سینه تب داشتی به پزشک. عفونی مراجعه کن 

دمنوش زیاد نخور در طول روز یه بار مثلا

حتما دعا میکنم ، من تو بیمارستان کار میکنم مریض کرونایی فراوان میبینم ، نگران نباش خوبه خوووب میشی ا ...

ممنون مهربونم اخه تو دوره ای که خوب نشده بودم بیرون خواهرشوهرمو دیدم تقریبا ده روز پیش تازه فهمیدیم کرونا داره میترسم دوباره گرفته باشم یعنی امکان داره چنین چیزی 

عیب نداره عزیزم مشکلی نیست من مادرم پزشک پرسیدم ازشون  فقط علایم دیگه تنگی نفس درد قفسه سینه ت ...

ببخشید عزیزم میشه بپرسین ازشون من خودم تستم ۲۳ روز پیش مثبت شد وده روز پیش خواهر شوهرمو دیدم که اونم کروناش مثبت شده بود ممکنه دوباره از اون گرفته باشم چنین چیزی امکان داره

عیب نداره عزیزم مشکلی نیست من مادرم پزشک پرسیدم ازشون  فقط علایم دیگه تنگی نفس درد قفسه سینه ت ...

عزیزم توروخدا ازمادرتون این اشتهای منم بپرس ممنون میشم خیلی نگرانم خوب بلاخره ایشون پزشکن اطلاعاتشون خیلی بیشتره

ممنون مهربونم اخه تو دوره ای که خوب نشده بودم بیرون خواهرشوهرمو دیدم تقریبا ده روز پیش تازه فهمیدیم ...

نه عزیزم بدنت فعلا آنتی بادی داره و مقاومه چون تازه گرفتی ، خیالت راحت باشه ، باور کن خیلیامون بخاطر ویروس نه ، ولی از استرس مریض میشیم ، حالا حالاها نمیگیری ولی حتما باید ماسک و .. رعایت کنی 🌷

ببخشید عزیزم میشه بپرسین ازشون من خودم تستم ۲۳ روز پیش مثبت شد وده روز پیش خواهر شوهرمو دیدم که اونم ...

نه عزیزم 

بیمارهایی داشتن که به علت درمان بد دوباره ویروس تو بدن فعال بشه اما شما خودتون ناقل کرونا بودین همون تایم مشکلی پیش نمیاد 

فقط بطفا رفت و امد نکنین و احتیاط کنین حداقل برای حفظ سلامتی خودتون و فرزندتون

نه عزیزم بدنت فعلا آنتی بادی داره و مقاومه چون تازه گرفتی ، خیالت راحت باشه ، باور کن خیلیامون بخاطر ...

بله عزیزم حق با شماس ولی بخدا بیشتر از خودم نگران جنینم ودخترم هستم حتما عزیزم خودم رعایت میکنم ولی چون دخترم کوچیکه هی میره بغلشون دیگه حتی بیرونم نمیرم