2777
2789
عنوان

افسردگی بعد از کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 4114 بازدید | 44 پست
کرونای شدید گرفتی و بستری شدی؟

نه من ریه هامم درگیر نشدن ولی مامانم ۸۰ درصد درگیری ریوی داشت و تو ای سی یو بستری بود همون موقع من هم کرونا داشتم هم زخم معده و بشدت رو روحیه م تاثیر گذاشت 

خیلی ممنونم عزیزم واقعا دلیلشو نمیدونم ولی زندگیم قبل کرونا با الان خیلی متفاوته و الان دوماهه ک حال ...

زندگی قبلیت چه تفاوتی داشت؟ منم تو ایامی که تو یه اتاق بودم و جایی نمیرفتم حالم بدبود. بیشتر با خانوادت بشین

اشپزی کن

فیلم یا سریال ببین. پارکی چیزی برو

هرچقدر بیشتر تو اجتماع باشی کمتر افسرده میشی

چی بگم که سکوت بهتره...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه من ریه هامم درگیر نشدن ولی مامانم ۸۰ درصد درگیری ریوی داشت و تو ای سی یو بستری بود همون موقع من ه ...

شاید شوک بیماری مادرت بود عزیزم 

ولی کرونا برای خیلیها عوارض جسمی و روحی داره که به مرور برطرف میشه 

زندگی قبلیت چه تفاوتی داشت؟ منم تو ایامی که تو یه اتاق بودم و جایی نمیرفتم حالم بدبود. بیشتر با خانو ...

عزیزدلم قبلا خیلی شاد و پرانرژی بودم همیشه بیرون میرفتم الان حال هیچیو ندارم همش افسردم پیش خونوادمم میشینم باز افسردم 

شاید شوک بیماری مادرت بود عزیزم  ولی کرونا برای خیلیها عوارض جسمی و روحی داره که به مرور برطرف ...

به قول مهران مدیری دیگه این دنیا بدرد نمیخوره 

از هیچ توقع نداشته باش حتی پدرومادرت که کسیم ازت توقع کنه دخالت نکن که کسی نکنه قضاوت نکن تا کسی قضاوتت نکنه    

داداش منم گرفت رفت دکتر مغز و اعصاب . دارو بهش داد . الان بهتره . از عوارض کروناست . اون البته استرس شدید و احساس خفگی در مکان های سر بسته داشت . یک هفته تو پارک خوابید 

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم 
عزیزم علایم مامانتون چی بود که ریشون در گیر شد.. 

سرفه شدید جوری که باهاش حرف میزدم نمیتونس جوابمو بده بخاطر کمبود اکسیژن و تنگی نفسش،بی اشتهایی،حالت تهوع،بدن درد شدید،سردرد،کوفتگی بدن و اینکه بعضی وقتا بدنش سرد بود و فقط سمت قفسه سینه و شکمش داغ بود

چه ناشکری  ما کرونا گرفتیم داشتیم جون میدادیم خبر مرگ بابای نازم اومد همینجوری بابام رفتو ما ه ...

عزیزم روح پدرعزیزتون شاد،جایگاهشون بهشت برین،بخدا ناشکر نیستم دست خودم نیس قران میخونم ذکر میخونم ک حالم خوب شه باز نمیتونم مثل قبل باشم