دوستان من دوماه پیش کرونا گرفتم ولی بعد از کرونا به زندگیِ عادیم برنگشتم همش افسردم و هیچی حالمو خوب نمیکنه همش ارزوی مرگ میکنم چنتا از دوستام هم همین مشکلو دارن کسی میدونه نمیدونم چیکار کنم 😭
منم مهر کرونا گرفتم بعدش یک ماه حملات پانیک داشتم تپش قلب و استرس و اضطراب و حال بد، آبان ماه کل روز بیقرار بودم و همه ش گریه میکردم و زار میزدم و از زندگی و همه چیز سیر بودم و فقط دلم میخواست بمیرم، آذر ماه حالم به افسردگی صبحگاهی تغییر کرد و فقط صبحها از همه چیز و همه کس و خودم بدم میومد و تو این سه ماه ۶،۷کیلو وزن کم کردم و دچار افسردگی و وسواس فکری و اضطراب و استرس و بیخوابی و مشکل معده شدم دکتر داخلی مراجعه کردم دوبار آزمایش کامل دادم همه چیم نرمال و اوکی بود اما حالم اصلا خوب نبود پیش روانپزشک و روانشناس رفتم دارو سرتالین و کلونازپام و الپرازولام دادن اما من نخوردم چون عوارض این داروها از عوارض خودِ افسردگی بیشتر بود یه سری راهنمایی ها دارم تو پست بعدی مینویسم
قدم اول اینکه بدونید این یه حال گذرا و موقتیه و قرار نیست تو این حال و حالت بمونید، به خودتون فرصت بدید بدنتون و اعصابتون در اثر کرونا ضعیف شده تا جایی که میتونید استراحت فکری و جسمی کنید ، مواد غذایی مقوی بخورید اگه ضعف دارید دو هفته یکبار نوروبیون بزنید از کپسولهای پروبیوتیک استفاده کنید مواد غذایی سودازا (بادمجان، عدس قارچ،ترشیجات، سردی جات، لبنیات، فست فود،نوشابه،آبمیوه های صنعتی و ژله و مواد نگه دارنده دار و کارخانه ای و غذاهای مانده و فریزری و ....) استفاده نکنید، مویز، بادام درختی ، عسل، ژل رویال ،شربت عسل گلاب زعفران، دمنوش یا شربت اسطوخدوس ، عرق بهارنارنج خیلی به آرامش اعصاب و کم کردن سودای مغز کمک میکنه ، ورزش سبک و پیاده روی و رو آوردن به معنویات مخصوصا نماز و قرآن خیلی کمک کننده هست من خداروشکر بعد از یه پاییز جهنمی دی ماه حالم خیلی با رعایت همبن موارد بالا بهتر شد الانم اگه کمی تغذیه م بد بشه یا استراحت کم باشه دوباره یه کم علائمم برمیگرده ولی خداروشکر بهترم