2777
2789
عنوان

افسردگی بعد از کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 4114 بازدید | 44 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم خوبی؟شما کرونا گرفته بودی افسرده شدی چقد بعدش حالت خوب شد؟منم افسرده شدم و دلم میگیره همش ...

سلام گلم اره عزیزم کرونا گرفتم تا یه مدت افسرده بودم ولی بعدش خوب میشی نگران نباش عزیزم

گلم نه کار خاصی نکردم بعد یه مدت اون علائم افسردگی که داشتم از بین رف نگران نباشین اگه شما هم دچارش ...

عزیزم من الان چند روزه کرونا گرفتم کنارش افسرده شدم هیچی حالمو خوب نمیکنه انگیزه ندارم اصلا

خدایا شکرات برای همه چیز

سلام. افسردگی شما الان خوب شده؟

سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه.   منبع: کاربر ترانه_پاییزی

خیلی ممنونم عزیزم واقعا دلیلشو نمیدونم ولی زندگیم قبل کرونا با الان خیلی متفاوته و الان دوماهه ک حال ...

اخ منم شبیه شما هستم . چرا اینطوری شدم؟ یک و نیم ماه هست اینطوری هستم . 

منم مهر کرونا گرفتم بعدش یک ماه حملات پانیک داشتم تپش قلب و استرس و اضطراب و حال بد، آبان ماه کل روز بیقرار بودم و همه ش گریه میکردم و زار میزدم و از زندگی و همه چیز سیر بودم و فقط دلم میخواست بمیرم، آذر ماه حالم به افسردگی صبحگاهی تغییر کرد و فقط صبحها از همه چیز و همه کس و خودم بدم میومد و تو این سه ماه ۶،۷کیلو وزن کم کردم و دچار افسردگی و وسواس فکری و اضطراب و استرس و بی‌خوابی و مشکل معده شدم دکتر داخلی مراجعه کردم دوبار آزمایش  کامل دادم همه چیم نرمال و اوکی بود اما حالم اصلا خوب نبود پیش روانپزشک و روانشناس رفتم دارو سرتالین و کلونازپام و الپرازولام دادن اما من نخوردم چون عوارض این داروها از عوارض خودِ افسردگی بیشتر بود یه سری راهنمایی ها دارم تو پست بعدی مینویسم

خدایا رحم کن به کسی که جز تو امیدی ندارد

قدم اول اینکه بدونید این یه حال گذرا و موقتیه و قرار نیست تو این حال و حالت بمونید، به خودتون فرصت بدید بدنتون و اعصابتون در اثر کرونا ضعیف شده تا جایی که میتونید استراحت فکری و جسمی کنید ، مواد غذایی مقوی بخورید اگه ضعف دارید دو هفته یکبار نوروبیون بزنید از کپسولهای پروبیوتیک استفاده کنید مواد غذایی سودازا (بادمجان، عدس قارچ،ترشیجات، سردی جات، لبنیات، فست فود،نوشابه،آبمیوه های صنعتی و ژله و مواد نگه دارنده دار و کارخانه ای و غذاهای مانده و فریزری و ....) استفاده نکنید، مویز، بادام درختی ، عسل، ژل رویال ،شربت عسل گلاب زعفران، دمنوش یا شربت اسطوخدوس ، عرق بهارنارنج خیلی به آرامش اعصاب و کم کردن سودای مغز کمک میکنه ، ورزش سبک و پیاده روی و رو آوردن به معنویات مخصوصا نماز و قرآن خیلی کمک کننده هست من خداروشکر بعد از یه پاییز جهنمی دی ماه حالم خیلی با رعایت همبن موارد بالا بهتر شد الانم اگه کمی تغذیه م بد بشه یا استراحت کم باشه دوباره یه کم علائمم برمیگرده ولی خداروشکر بهترم 

خدایا رحم کن به کسی که جز تو امیدی ندارد