2821
2789
عنوان

همه میگن خدا صبرت بده با این پسر !!

363 بازدید | 37 پست

من پسرم 23 ماهشه از بچگی پر تحرک بود 10 ماهگی شروع کرد راه رفتن .. مثل هر بچه ای شیطنت داره و شلوغ کاری زیاد داره ..‌ هرجا میرم باید هی دنبالش برم چون هنوز بچس نمیدونه باید به چی دست نزنه یا این خطرناکه .. من اعتراضی ندارم یعنی عادت کردم که هی از سر سفره پاشم بچمو بگیرم یا هی دنبالش بدوم که کاری نکنه ولی همه با نگاه دلسوزانه و ترحم نگاه میکنن .. که مثلا بیچاره خدا صبرت بده !! چه پسر شیطونی !!! من میگم بچه اس خب بزار بچگی کنه یا اگه مهمونی بریم صاحب خونه تیکه میندازه وااای پسرت اخرش یچی از خونمون  میشکونه !! اخه خیلی پرتحرکه من هیچ بچه ای مثل پسرت ندیدم !!! خیلی دلم میشکنه .. چند ماهه رفت و امدمو کم کردم و کرونارو بهونه کردم فقط خونه مامانم و مادر شوهرم میرم .. خیلیا به پسرم گفتن بیش فعال و من جلوشون وایسادم و گفتم نه!!! این رفتارا طبیعیه که بچه هی به این و اون دست بزنه یا کابیتارو خالی کنه یا وسیله بشکونه !! من خونمو خالی کردم و هیچی دم دستش نزاشتم تا نه پسرم اذیت شه نه من!! ولی چجوری جواب این مردمارو بدم که به پسرم میگن بیمار یا بیش فعال میگن تاحالا همچین بچه ای ندیدیم که اینقدر شلوغ کاری داره از دستش کمردرد گرفتی!!!! .

طبیعیه که پسر شیطون باشه !!! .. من مشکلی با رفتار پسرم ندارم و تصمیم گرفتم دیگه خونه ی افرادی که با پسرم مشکل دارن نرم .. ولی از این رفتار بقیه دارم اذیت میشم!! چی بگم چیکار کنم که دیگه تیکه نندازن !! همه بچه دارن همشون شیطونن پس چرا فقط به پسرم گیر میدن !! جمله خدا صبرت بده خیلی آزاردهندس! هیولا نیست که بچس !! من به عنوان یه مادر عادت دارم و میزارم بچم بچگی کنه تو خونم ولی خونه بقیه کنترلش میکنم و نمزارم خراب کاری کنه ولی بقیه تیکه میندازن پسرت پیرت کرده ببین به چه روزی افتادی !! پسرت رفتارش طبیعی نیست یا میگن دیگه بچه نیار همین واسه هفت پشتت بسه !!! چیکار کنم ؟؟ حیلی ناراحتم 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خب شاید بیش فعال باشه ببرش دکتر اگه بیش فعاله راحت درمان میشه

نه نیست از دکتر پرسیدم گفت روزی ده تا مادر میان پیشم و اینو میگن لطفا به بچه هاتون نگن بیش فعال !! همه بچه ها پرتحکرن مخصوصا پسرا ..مگه شما بچتون خراب کاری نمیکنه ..؟

تا حالا دکتر بردی ببینی واقعا بیش فعال هست یا نه؟ 

بله نیست .. پیشمونم که بردمش چون از دست حرف مردم این کارو کردم کلی دیگه میخوام جلوشون وایسم پسرم مثل هزار تا بچه پسر دیگه شیطنت و شلوغ کاری داره و این طبیعیه

خب شاید واقعا بیش فعاله ب

دون گارد گرفتن  و منطقی یکم درباره بیش فعالی مطالعه کن

اگه مشکوک شدی برو دکتر ....

مرا از رنج های عاشقی بیهوده ترساندی، فقط سربسته می گویم،   طبیب ازخون نمیترسد.
نه نیست از دکتر پرسیدم گفت روزی ده تا مادر میان پیشم و اینو میگن لطفا به بچه هاتون نگن بیش فعال !! ه ...

خب بدم نگفته،خدارو شکر حالا مشکلی نداره من یه پسر دایی داشتم ک کل فامیلو دق میداد الان دانشجو پزشکی

اینکه صبوری خیلی خوبه....ولی اگه واقعا بیش فعال باشه بعدا دچار مشکل میشه....من س تا فرزند دارم یکیشو ...

نه نیست بردمش دکتر چندتا تست گرفت گفت بچت کاملا رفتارش طبیعیه و مردم فقط بلدن حرف بزنن و زخم بزنن

عزیزم اهمیت نده به حرفاشون

خدانکنه ملت یه کلمه بیفته رو زبونشون تا رب و ربشو درنیارن ول کن قضیه نیستن

همه ی بچه ها مخصوصا پسرها به خاطر کنجکاوی بیش از حد از این شلوغ کاربا دارن

سخت نگیر، بهش ارامش بده و باهاش باز کن تا انرژیش تخلیه بشه

تا روز محشر ، ولایت حیدر ، غیر قابل کتمانه          درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم با عرض شرمندگی  

بچه ی دوست من بیش فعال بود 

لپ تاپ پدرش و از بالای بالکن انداخت پایین... 

این چیز هایی که شما گفتین کاملا در بچه ها طبیعیه مخصوصا اگه پسر بچه هم باشه... 

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .
2825
2823
2791
2779
2792