2777
2789

یکی از بهترین صفات و یکی از بدترین صفات شوهرتون رو بنویسید

الهی و ربی من لی غیرک. کسی چه می داند شاید قلب قرآن، سوره "یاسین" همان "یا حسین" است که بی سر شده است...!علامه طباطبایی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهترین سربه زیره چشم دلش پاکه منطقیه میشه تکیه کرد بهش تو سختیا

بدترین غرور لج بازی 

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم
همه اخلاقش خوبه خدایی به جز اینکه خیلی زود عصبی میشه بدم عصبی میشه 

خیلی عالیه که فقط یه اخلاق بد داره

الهی و ربی من لی غیرک. کسی چه می داند شاید قلب قرآن، سوره "یاسین" همان "یا حسین" است که بی سر شده است...!علامه طباطبایی
بهترین سربه زیره چشم دلش پاکه منطقیه میشه تکیه کرد بهش تو سختیا بدترین غرور لج بازی 

لجبازی واقعا دردناکه😬

شاید تک و توک داشته باشه ولی من فعلا خوشم نمیاد بهش فکر کنم

🙃

لجبازی واقعا دردناکه😬

خیلی 

انگار بچه داری بزرگ میکنی😏

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم
خیلی عالیه که فقط یه اخلاق بد داره

اره به خدا اینم نداشت می‌تونستم بگم یه مرد کامله واقعا،نمیدونم چیکار کنم این اخلاقش درست شه

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍

بهترینش این که خیلی مهربونه بدترینش هم اینکه خیلی مهربونه اخه گاهی وقتابه ضررخودشه چون حتابه کسایی ک بدمونومیخان هم خوبی می کنه

خواب امام زمانودیدم ده سال پیش تاکیدکردک یارای من چادرین اینوبروبه همه زنابگومن خودم سعادتشوندارم اماگفتم وظیموانجام داده باشم وحرف ایشونویه جای عمومی بذارم ک ببینن خانوما...........https://harfeto.timefriend.net/16484834867011 اگه راضی هستی برای سلامتی بچم یه صلوات بفرست مرسی💖
بهترینش این که خیلی مهربونه بدترینش هم اینکه خیلی مهربونه اخه گاهی وقتابه ضررخودشه چون حتابه کسایی ک ...

ولی اینجور آدما خیلی خوبن مهربونی ویژگیِ خوبیه