2777
2789
عنوان

عصبیم از دست شوهرم 😔

487 بازدید | 30 پست

خانما ما خونمون از خونه ی مامانم و پدرشوهرم یه ساعتی دوره ما تو خونه تصمیم میگیریم مثلا یه روز بیایم بمونیم روز بعد برگردیم ولی وقتی میایم شوهرم ول کن نیس و حداقل ۴ روز باید بمونیم چون کارش اینجاس و رفت و امد میکنه دوست نداره برگردیم خونه خودمون من عصبی میشم کلاقه میشم گریه میکنم به زور باید بعد از ۵ ۴ روز برگردیم خونمون توروخدا بگیم چیکار کنم چجوری رفتار کنم وقتی میگه یه روز میمیونیم دیگه یه هفته نشه 

دیگه نرو اونجا

پفک نمکی سابق هستم برای سلامتی پسرم یه صلوات میفرسی ‏از الان دارم بـه اول فروردین سال ۱۴۰۱ فکـر مـیکـنم کـه چقدر قراره بــا تاریخ رنـد ۰۱/۰۱/۰۱ و جمله “این اتفاق هر صد سال یه بــار مـی افته” و چرت و پرتای دیگه زخم بشیم.  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همش ب خاطر کارشه. خونتو بیار نزدیکتر تنها راهشه

آفرین 👍

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
نرو از این به بعد اگر گفت چرا بگو چرا تو اینطوری میکنی من میگم یه روز چهار روز میمونی

خونمون تو اپارتمانه اصلا بیرون نمیریم خیلی حوصلمون سرمیره تو خونه میگم بریم حال و هوامون عوض شه اخرش به گریه میفتم تا باور کنه سختمه که برگردیم

خدایی من جا مادرشوهرت بودم یه اسنپ دربست میگرفتم براتون

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

ببخشید من نمیتونم درکت کنم میشه توضیح بدی چرا سختته چهار روز خونه مامانت بمونی

اخه عزیزم یه روز دو روز که نیست کار هر هفتشه خونه ی مامانم اذیت میشم چون من خیلی از کرونا رو جدی میگرم و رعایت میکنم ولی اینا به شدت من حساس نیستن من اذیت میشم دائم میگم دستاتونو بشورین الکل میزنم هم خودم اذیت میشم هم بقیه رو اذیت میکنم 

خدایی من جا مادرشوهرت بودم یه اسنپ دربست میگرفتم براتون

مادرشوهرم خیلی خانم محترمیه ما بچه نداریم اذیت نمیشن اتفاقا دوس دارن بیایم من هم خونه مامانم میرم هم مادرشوهرم