خانما ما خونمون از خونه ی مامانم و پدرشوهرم یه ساعتی دوره ما تو خونه تصمیم میگیریم مثلا یه روز بیایم بمونیم روز بعد برگردیم ولی وقتی میایم شوهرم ول کن نیس و حداقل ۴ روز باید بمونیم چون کارش اینجاس و رفت و امد میکنه دوست نداره برگردیم خونه خودمون من عصبی میشم کلاقه میشم گریه میکنم به زور باید بعد از ۵ ۴ روز برگردیم خونمون توروخدا بگیم چیکار کنم چجوری رفتار کنم وقتی میگه یه روز میمیونیم دیگه یه هفته نشه
پفک نمکی سابق هستمبرای سلامتی پسرم یه صلوات میفرسیاز الان دارم بـه اول فروردین سال ۱۴۰۱ فکـر مـیکـنم کـه چقدر قراره بــا تاریخ رنـد ۰۱/۰۱/۰۱ و جمله “این اتفاق هر صد سال یه بــار مـی افته” و چرت و پرتای دیگه زخم بشیم.
خدایی من جا مادرشوهرت بودم یه اسنپ دربست میگرفتم براتون
دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعهای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
ببخشید من نمیتونم درکت کنم میشه توضیح بدی چرا سختته چهار روز خونه مامانت بمونی
اخه عزیزم یه روز دو روز که نیست کار هر هفتشه خونه ی مامانم اذیت میشم چون من خیلی از کرونا رو جدی میگرم و رعایت میکنم ولی اینا به شدت من حساس نیستن من اذیت میشم دائم میگم دستاتونو بشورین الکل میزنم هم خودم اذیت میشم هم بقیه رو اذیت میکنم