2777
2789
عنوان

داستان زندگیمو مبخوام بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 38 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من کسی رو میشناسم که پدرشو با اسلحه کشت بخاطر بی پولی و کتک زدن مادرش

ما حقوق و پول داشتیم اما هیچی ب خودمون نمیرسید

نمیدونم چرا وقتی یکی نمیتونه زندگی بچرخونه ازدواج میکنه و بد تر از اون بچه دار میسه....

اسی من همش رو خوندم خدا رو شکر که الان حالت بهتر از اون موقع هست،من پدرم انقدر خوب بود که وقتی فوت شد افسرده شدم به شدت و واقعا هیچ درکی از پدر بد داشتن ندارم اصلا ولی الهی خدا به دلت آرامش به زندگیت شادی و نشاط بده و یه عشق واقعی رو تجربه کنی عزیزم

خدا جونم ازت ممنونم به خاطر همه چی خیلی دوستت دارم 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜
محبور نکردم بخوتی عزیز رد کن بره

هر کس همدردت باشه کاملا درکت میکنه  دخترم زندگی خیلی پستی بلندی داره انسان موفق به کسی میگن که تموم این پستی بلندیها با صبر وتوکل به خدا پشت سر بزاره واز امتحان روزگار سر بلند بیرون بیاد در ضمن هنوز دنیا از ادمای خوب خالی نشده با امید دلی شاد برای شما

اسی من همش رو خوندم خدا رو شکر که الان حالت بهتر از اون موقع هست،من پدرم انقدر خوب بود که وقتی فوت ش ...

ممنون از محبتت

خدا پدرت رو قرین رحت کنه.انشالله نور ب قبرش بباره ک مهربون بود باهاتون💙😍

هر کس همدردت باشه کاملا درکت میکنه  دخترم زندگی خیلی پستی بلندی داره انسان موفق به کسی میگن که ...

ادم خوب هست ولی خب خیلی کم شده

منم پشت سر گذاشتم و با انگیزه میخوام زندگیمو بسازم☺️💙💙💙

چقد احساساتی .ببخشیدا چقد ضعیف.چقد بچه .چقد بدی ک درباره پدرت اینو میگی .یعنی پدرت از تو متنفر بوده ! مگه میشه! تو سنت سنی بوده ک فکر میکردی متفر بوده اون دوست نداشته و نمیخواسته دختر بدی بار بیای ولی تو کلا چیز دیگه برداشت میکردی .

عزیزم  تو گذر زمان متوجه میشی .

خدا پشت درم.در رو باز کن کارت دارم  
چقد احساساتی .ببخشیدا چقد ضعیف.چقد بچه .چقد بدی ک درباره پدرت اینو میگی .یعنی پدرت از تو متنفر بوده ...

تو بچگیم رو ب امام رضا کرد گفت به همین امام رضا قسم من این بچه رو نمیخواستم

پسر میخواست....

چقد احساساتی .ببخشیدا چقد ضعیف.چقد بچه .چقد بدی ک درباره پدرت اینو میگی .یعنی پدرت از تو متنفر بوده ...

البته شما تو جزییات زندگی من نبودی ک بخوای قضاوت کنی

مادربزرگ پدربزرک حتی مادر پدرمم میدونستن زندگیم ما چطوره

پدرم سال های اول زندگیش پشمون شد از ازدواج میخواست کاری کنه مادرم طلاق بگیره ک بره با ی زن دیک ازدواح کنه

چشمش دنبال یکی از دخترای فامیل بود

درست نیست درمورد من اینطور قضاوت کنی

من تو روزایی ک هیچکس هوامو نداشت خودم پشت خودم بودم

اصلا درست نیست وقتی زندگی دقیق کسیو نمیدونی اینطوری نظر بدی...

تو بچگیم رو ب امام رضا کرد گفت به همین امام رضا قسم من این بچه رو نمیخواستم پسر میخواست....

عب نداره حتی مادر و پدرها میگن ما دختردوس داشتیم یا پسر دوس داشتیم.تا خودت مادر نشی معنی بچه رو نمیفهمی .من ک شرمنده نمیتونم شما رو درک کنم .ب نظرم بچه های ۱۰ ۱۲ ساله فقط درکت میکنن ک روحیشون شبیه خودته

خدا پشت درم.در رو باز کن کارت دارم  
عب نداره حتی مادر و پدرها میگن ما دختردوس داشتیم یا پسر دوس داشتیم.تا خودت مادر نشی معنی بچه رو نمیف ...

من الان هجده سالمه

و ب قدری بزرک شدم و دیدم ک از اطرافم درک درست داشته باشم

و اتفاقلت رو بتونم سبک سنگین