2777
2789
عنوان

داستان زندگیمو مبخوام بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 38 پست

اسی خداروشکر که الان حال دلت خوبه،این آرامشت پایدار  اما نمیدونم چطوری از خدا خواستی که پدرت بمیره،،من واقعا وقتی تصور میکنم که ی روز بابام منو تنها میزاره و میره،دیونه میشم.حاضرم خودم زودتر بمیرم اما با همچین صحنه ای مواجه نشم  

🏷شعله های بزرگ ناشی از جرقه های کوچک هستند..
چقد احساساتی .ببخشیدا چقد ضعیف.چقد بچه .چقد بدی ک درباره پدرت اینو میگی .یعنی پدرت از تو متنفر بوده ...

من ضعفی ازش ندیدم شاید چون تو زندگی آرومی داری نمی دونی پدر بد چیه نمی دونی پدر بی احساس چیه......من بهت حق میدم درک نکنی.....منم پدر خدابیامرزم دقیقا مثل استارتر و بلکه بدتر بود....بخدا قسم یکبار اسممو صدا نزد چه برسه به محبت کردن.....کاااااااش ماها تا جای کسی نیستیم قضاوتش نکنیم

من پسرم....تا به منبع گرما و نور تبدیل نشوم آرام نمیگیرم ...می خواهم بدون وابستگی به آدما به  آنها گرما و انرژی بدهم...بدان...آدما نرمال نیستن...منم نیستم تو هم نیستی... خواهی نخواهی دنیا تازیانه های محکمی خواهد زد...اما مقاومت کن و تسلیم نشو...اگرم تسلیم شدی من درکت می کنم....خواهی نخواهی بزودی تنهای تنها می شوی .... اگه شخصیتتو رشد داده باشی از تنهاییت لذت می بری...خواهشاً کم نیار ...پاشو ... قدم هایت را محکم‌تر بردار....گرما ببخش و منبع حس خوب برای اطرافیانت باش...خدایا به شدت محتاج این سه خواسته ام کمکم کن به آنها برسم....اول :عشق واقعی بدون هوس دراز مدت....دوم: پولی که مرا به دنیایت مشغول نسازد و نیازامو باهاش برطرف کنم...سوم: آرامشی که با داشتن آن احساس هیچ کمبودی نکنم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی خداروشکر که الان حال دلت خوبه،این آرامشت پایدار   اما نمیدونم چطوری از خدا خواستی که پدرت ...

من همین حسی ک داری میگی نسبت ب مامانم دارم

میگم اول من بمیرم بعد اون

میدونی ی چیزایی رو ادم تعریف میکنه ک فقط دلش سبک شه ولی اتفاقات شش سال زندگی تو ی متن پنجاه خطی نمیگنجه

واسه همینه الان بعضیا قک کردن من سنگدلی چیزی هستم...

باید ثانیه ب ثانیه زندکی ی ادم رو زندگی کرده باشی تا واقعا بفهمی طرف چی میگه...

من ضعفی ازش ندیدم شاید چون تو زندگی آرومی داری نمی دونی پدر بد چیه نمی دونی پدر بی احساس چیه......من ...

من کل بدبختی عالم رو دارم تاپیکامو بخون .این حرفا برام پیش پا افتاده هست .بعدشم میگم تو سن و سالی هست ک خیلی حساس و احساساتی بودن قرار گرفته .همه ماها تو بحران سن ۱۰تا ۱۷ یا ۱۸ بودیم و کاملا طبیعیهه ولی نباید دیگه شورشو دربیاره و خودشو مظلوم نشون بده و ارزو مرگ و خوشحالی مرگ کننه. هر چی باشه اسمش پدره .

خدا پشت درم.در رو باز کن کارت دارم  
من کل بدبختی عالم رو دارم تاپیکامو بخون .این حرفا برام پیش پا افتاده هست .بعدشم میگم تو سن و سالی هس ...

فقط اینو بگم ک من صرفا جهت درد ودل امدم نه مظلوم نمایی چون شما اصن من رو نمیشناسید

و گفتم احتمالا اینجا ی فضایی ب دور از قضاوت ها و مسابقه کی از کی بدبخت تره

و این ک شما باید ثانیه ب ثانیه زندگی یک نفر رو زندگی کنی تا بتونی قضاوت کنی...

اینقد راحت اجازه نده ب خودت ک قضاوت کنی دیگران رو 

و مشکلات هرکسی بنا ب روحیه طرف بزرگه و پیش پا افتاده نیست

یکم درست تر نظر بده

و مقایشه نکن با زندگی خودت.

همه مشکلات دارن. از من بد تر خیلی وجود داره ولی همونطور ک گفتم فقط برا درد و دل این تاپیک رو گذاشتم

شما احادیث مربوط ب عاق اولاد رو هم بخون

در پناه حق باشید و رستگار

اسی. خیلی. دلم  گرفت واسه سختی هایی. که کشیدی ولی. مشخصه دختر قوی و. محکمی هستی  امیدارم ب ...

خیلیا هستن ک هزاران برابر من تو سختین

من فقط درد و دل کردم و خواستم بگم انیدتون ب خدا باشه 

ممنونم از لطفت خوشگلم💙😍😍