2777
2789

دوستان من  دارم فوق لیسانس زبان  میخونم . و یک ترم دیگه تموم میکنم .   تدریس در آموزشگاه  هم میکنم اما حقیقتا  درآمدم خیلی کمه . خیلی علاقمندم به اینکه رشته امو عوض کنم   اما نمیدونم  چه رشته ای خوبه و  در به در دنبال استخدامی نباشم   و از طرفی  و معقوله واسه قبول شدنم.  چون چندین سال از گرفتن دیپلم میگذره . میشه لطفاً کمکم کنین من🥺🥺🥺🥺

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میتونی تو اینستا پیج آموزش زبان بزنی 

کم کم تبلیغات میکنی درآمد عالی 

کانال زبان میزنی و هر دوره پول می گیری واسه آموزش 

تو  همون رشته خودت خیلی میتونی پیشرفت کنی 

مترجم بشی توی شرکت ها و ارگان ها

پرواز ✈ ورزش🏊‍♀️  سفر 🌏  تئاتر 🎭   سینما 🎬   کنسرت🎸

ارشد MBA بخون.

رشته شناور هست و از هر لیسانسی میتونی واردش بشی.

درآمد زا هست و مجبور نیستی مجدد از لیسانس شروع کنی.

رشته مناسبی هم هست برای مهاجرت.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
میتونی تو اینستا پیج آموزش زبان بزنی  کم کم تبلیغات میکنی درآمد عالی  کانال زبان میزنی و ...

اصلا تو این زمینه ها تجربه ندارم . مهارتی خیلی خوبه واسه کلیپ درست کردن و...  اما   تبلیغات و... بلد نیستم.

خوب  بعد اینکه خوندم بازار کارش چجوریه . وکجاها میشه مشغول به کار شد و با چه سمتی. & ...

چون زبانت خوبه، امکان قبولی داره.ولی قبولیش سخته.

توی تمامی ارگان ها میتونی کار کنی.شرکت بزنی.با سمت کارآفرین و مدیر و همینطور مشاور مدیریت میتونی بهش فکر کنی.