2777
2789

من دقیقا ۴۰ روز بعد سزارین پریود شدم،شیرخشک میدم به دخترم

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهرم کلا از همون ماه اول بعد زایمان منظم بود دقیقا سر تاریخ پریود میشد، تا ۴ماهم شیر خودشو داد بعد دیگه شیرش خشک شد

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت

من ۴ماهگی دخترم پدیودشدم شیر خودمو میدادم نامنظم بودم یمدت بعد قطع شیر منظم شد دوباره نامنظم شد

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖

عزیز پ شدن بعد از زایمان خیلی ربطی به شیر دادن یا ندادن نداره

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
من ۴ماهگی دخترم پدیودشدم شیر خودمو میدادم نامنظم بودم یمدت بعد قطع شیر منظم شد دوباره نامنظم شد

من الان شیر خودمو نمیدم دوماهه پریود شدم و سروقت این ماه ده روزه عقب انداختم 

با اینکه جلوگیری داشتم و بیبی چکم گذاشتم سه بار منفیه 

من الان شیر خودمو نمیدم دوماهه پریود شدم و سروقت این ماه ده روزه عقب انداختم  با اینکه جلوگیری ...

نترس اشکال نداره برامنم منم شده بود بعد قطع شیر الان دوماهه باز نامنظم شده

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖