اول یه آیهی قرآن واست میارم:
إِنَّا زَيَّنَّا السَّمَاءَ الدُّنْيَا بِزِينَةٍ الْكَوَاكِبِ (صافات: ۶)
ﻫﻤﺎﻧﺎ ﻣﺎ ﺁﺳﻤﺎﻥ ﺩﻧﻴﺎ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺯﻳﻮﺭ ﺳﺘﺎﺭﮔﺎﻥ ﺁﺭﺍﺳﺘﻴﻢ.
نکتهی اول:
۱. ببین، که خدا داره میگه زینتِ آسمونی که به اون بزرگی، به اون ابهت، به اون قشنگی هست، "ستارهها" ست 💕 ستارههایی که با اینکه بزرگن، اما ما که میبینیم خیلی کوچولو هستند نسبت به آسمون... و حالا خدا اون فسقلیها رو زینت این آسمون وسیع میدونه... چرا شما نتونی زینت همسرت باشی؟ 💕
۲. ببین، که خدا، بنا بر این آیه، هرچیزی رو که بخواد زینت بده، خودش زینت میده... حساب کتابهای ما همش بچگونهست... اگر خدا بخواد تو در نظر همسرت زینت داده بشی (و لابد همین رو هم خواسته که ازدواج کردید) دیگه بقیهی مسائل پیش پا افتاده ست در برابر خواست خدا...
و خب حالا جُدای از این آیه...
چندتا نکته بگم...
اول اینکه خیلی اشتباست که حتی اگر توی دلت نگرانیای نسبت به این قضیهای داری، ذرررررهای از اون رو به همسرت انتقال بدی... دور از جون شما، خانومی رو میشناسم که به همسرش که سرش داااائم توی کار بود، فقط بخاطر وسواسی که داشت، انقدر گفت، انقدرررر سالهاااا گفت تو میخوای زن بگیری، تا آشکارا رفت زن دوم گرفت، و گفت از لج حرفهای تو بود و اینکه هرکار میکردم باورت نمیشد من وفادارم!
دوم اینکه اینم خیییلی اشتباست که شما خودتو کمتر از شوهرت ببینی یا حتی فقط به زبون بیاری چنین چیزی رو... مشاور به من گفت حتی به شوهرت نگو "دوستم داری؟" چون بعد یه مدت باورش میشه که این قضیه، اثبات نشده و شک میکنه... نکنه واقعاً دوستش ندارم!؟ مشاور میگفت به جاش بگو "میدونم هیچکس به اندازهی تو منو دوست نداره و من چقدرررر از این بابت خوشبختم..." و حس خوووب رو کیلو کیلو به زندگیت تزریق کن...
سوم، آیا زیبایی فقط به ظاهره؟ قطعاً نه... اول اعتماد به نفستو ببر بالا و در کنارش عاشقپیشه باش... بذار بهت بگم که اعتماد به نفس بالا، یعنی تواناییهاتو بدونی، ازشون استفاده کنی... و امکان خطا رو هم به خودت بدی... بعد از این، باید مهارت داشته باشی... تو هر زمینهای که علاقه داری، اگر درسه، اگر خیاطیه، اگر ... نکتهی بعدی اینه که دستپختت عالی باشه، که عامل جذابیت خیلی مهمیه... نکتهی بعدی، رفتارت برای روابط جنسی هست که خیلی زیاد مهمه... اینا همش میتونه جوری زیبات کنه که هیچکس تو دنیا نباشه، همشم مهارته، یعنی قابل یاد گرفتن، یه چیز ذاتی نیست... پس دنبالش برو، دنبال همهی سیاستهای زنانه... کلی کتاب هست در این مورد، کلی سخنرانی هست...
چه خوب که این فرصت رو داری که خانوادشم باهات خوبن. چقدر میتونی با یه بار کیک درست کردن برای مامانش، یا حالشو پرسیدن، خودتو توی دل همسرت بیشتر از قبل جا کنی....
چهارم اینکه اگر منتظر اتفاق بدی باشیم، معمولاً میفته... جواب حسادتها رو ریلکس بده و رد شو... اما حواست به حسادتها باشه... باید اینقدر پیش همسرت مورد اطمینان باشی، که اگر کسی از روی حسادت پشت سرت بهت تهمتی زد، همسرت تمام قد ازت دفاع کنه...
پنجم اینکه مبادا بخاطر این نگرانی، شوهرت رو دائم چک کنی... کجا رفتی، یک دقیقه دیر اومدی و... باید بهش اطمینان کنی...
و ششم، از خدایی که شما رو کنار هم گذاشته کمک بگیر ❤
نمیگم خوشبخت باشی، چون هستی... اما دعا میکنم خوشبخت بمونی ❤