2777
2789
عنوان

کیا روغن زرد درست میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 1638 بازدید | 84 پست
من کره محلی خریدم میگن روغن زرد

نه گلم اون کره روبایداب کردتاتبدیل بشه به روغن زرد

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با کره گوسفندی روغنش هم مرغوب تره هم گرون تر فک کنم . و خوشمزه تر😍

کره گوسفندی برا گله دارا و عشایرهاست ک خیلی گوسفند دارن و کلا خیلی کم درمیاد و به صرفه نیست برای دامدار.

ولی برا گاو در دسترس تره و بیشتر تولید میشه

رهام کوچولومون در تاریخ ۱۰خرداد بدنیا اومد...خوش اومدی مامانی😚😚😚😚😚😚
من کره گاوی دوماه پیش خریدم ۱۱۰ کره گوسفند الان ک نیست باشه هم ۳۰۰ تا ۴۰۰هست

اره برامنم یه کیلوروغن اوردن ۴۵۰تومن 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

اون که اصلا عالیه طعمو عطر اونو کره گاو اصلا نمیده ولی قیمتش بالا هست سالی یه مرتبه میخرم درمواقع ...

اره من خیلی دوس دارم هم کره گوسفندیو هم روغن زردشو.مام کم میگیریم بس که گرونه😄

گناه بزرگ منی

با کره گوسفندی روغنش هم مرغوب تره هم گرون تر فک کنم . و خوشمزه تر😍

ببار فامیلامون از ۶کیلو شیر گوسفند ۲۰۰گرم کره درآورد.بعدم شیر بز و گوسفند خیلی کم گیر میاد

رهام کوچولومون در تاریخ ۱۰خرداد بدنیا اومد...خوش اومدی مامانی😚😚😚😚😚😚
ولی فک کنم گاویا بو نمیده دیگه. نخوردم تاحالا گاویشو 

منم گاوی نخوردم اما همیشه گوسفندی میخرم زمستوناباعسل مصرف میکنیم

کره گوسفندی برا گله دارا و عشایرهاست ک خیلی گوسفند دارن و کلا خیلی کم درمیاد و به صرفه نیست برای دام ...

اهوم واقعا گرونه ما بیشتر برا زن زائو میگیریم 

گناه بزرگ منی

روغن گوسفند اوردن ۴۵۰🤔خوب بود؟ من امسال روغن گوسفند نخریدم ولی مامانم اینا گفتن حرف از کیلویی۹۰۰تو ...

اره عالی بود وای من نمیدونستم این قیمتشه  ازمایه اشناهست هیچ وقت قیمت نمیگه ازشهرستان میاره منم سرخود۴۵۰زدم خوشحال بودم پول روغن دادم😅😅😅

ببار فامیلامون از ۶کیلو شیر گوسفند ۲۰۰گرم کره درآورد.بعدم شیر بز و گوسفند خیلی کم گیر میاد

اره تازه اگه شیرشم خیلی چرب باشه بازم کم کره میده ولی مزش عالیهه . ما میریم روستا میگیریم گاهی وقتا. 

گناه بزرگ منی

اره عالی بود وای من نمیدونستم این قیمتشه  ازمایه اشناهست هیچ وقت قیمت نمیگه ازشهرستان میاره منم ...

😂😂😂خوب بوده پس

ن بابا قیمت محصولات گوسفند بالا هست به خصوص که امسال همه جا خشک بود طبیعیتی هم نبود.محصولاتشون کم بوده

همون کشکو باقی چیزا هم گرون بود .

اره کره خریدم گاوی رفتم روغن زرد درست کنم اب که شد یک سومش اب بود دو سومشم اصلا کره نبود یه روغن ب ...

خدالعنتش کنه ایاچی زده داخلش