2777
2789
فداشتم حتما دعات میکنم عزیزم...اول امیدوارم  دخترت همیشه بیاد سمتت ازت متنفر نشه...بعد دعا میکن ...

همچنین گلم بخدا از ته دلم برات دعا کردم

این کاربری دست من و ابجیمه(دختر داییم)لطفا کارگاه بازی در نیارید باتشکر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر نکن به اینا...خودتو داغون نکن  (:

ووقتیکه خونوادم ول کنم نیستن و همه توقعشون ازمنوشوهرمه اگه شوهرم کوچکترین رفتاریاحرفی بزنه دیگه بدبین میشننوکینه شتری اما این همه توهین تهمت زدن بهش شوهرم بخشیدشون و بازم میره پیششون ولی اونا...

ووقتیکه خونوادم ول کنم نیستن و همه توقعشون ازمنوشوهرمه اگه شوهرم کوچکترین رفتاریاحرفی بزنه دیگه بدبی ...

تو اگه با شوهرت هم دیگه رو دوست دارین خوشبن یکم بشین فکر کن ببین نونتون  از اونا میاد یا ابتون...قطع رابطه کن باهاشون  اومدن در خونت باز نکن درو ‌... شمارشونو بزار تو بلاک....خلاصه یه مدت کلا دایورت کن...اگه چیزی گفتن   یه روزی بگو الکی شوهرم نمیزاره...بنظر  من رفت آمد با این آدما حتی اگه خونواده ادم باشن سمه واقعا...من  ابجیم  با پسر خالم با مکافات ازدواج کرد عروسی  نگرفتن پاشدن رفتن ی جا اجاره کردن شروع کردن زندگی...ولی آن وسط حالم مامانم بحثشوک میشد زنگ  میزدن به اونا تو خونشون  دعوا مینداختن در حد خود زنی....ی روز داماد خالم  رفت خونشون  گفت با اینا رفت آمد نکنین  اصلا...الان ی ساله  حالمو مامانم کار ب هم ندارن... ابجیمم کم میان میرن..‌.کلا دوری دوستی بهتره

یکم کاکوتی بریز روش رو لثه  دندانی که درد میکنه یکم بمونه بعد بشور...ی بارم مسواک بزن

ممنونم.همون موقع رفتم داروخانه لیدوکائین بهم داد. صبح ش رفتم دندانپزشکی نوبت گرفتم که پرش کنم.

طراح سازه-kurd