2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پسر تو شوهرت کجا برد؟ تو کجایی ؟ چرا دورش کرد ازت نمیزاشتی  حق نداشت همچین کاری بکنه

داستان زندگیم خیلی سخته ص ۵ ب قبل و بخون متوجه میشی

این کاربری دست من و ابجیمه(دختر داییم)لطفا کارگاه بازی در نیارید باتشکر
داستان زندگیم خیلی سخته ص ۵ ب قبل و بخون متوجه میشی

همسن منی...منم ۱۷ سالم بود مجبور شدم برم ب یکی چون بابام اذیت میکرد نون خورم...رفتم ولی بدتر از بابام بود

ولم کردن همش دعوا بود هیچ دوست داشتنی نبود خواسم بسازم ولی مثل حیوون باهام رفتار شد فهمیدم اینام جهنمه باهاش...تنهایی  نزدیک دو سال رفتم اومدم بکارتم رفت مهریه نگرفتم  انقد خودشو زد زمین هر چی داشت کرد ب اسم  داداشش  تو دادسرا  خودشو زد ب جلایی میلنگید  از اونجا اومد بیرون راه رفت از بهزیستی  نامه اورد...و اونحا بود که من فهمیدم با ی ادم بی وجدان بی همه چیز بودم...مهریم واگذار حضرت عباس کردم که فقط جدا شم وگرن نبخشیدم.....

میخواسم بگم از حقت نگذری  ولی دیدم بخشیدی مهریتو 

عزیزم خودتو ناراحت نکن خدای دختران کریمه خدای توام...بابای من خیری اذیتم میکنه الان...ولی اگه میموندم  با اون بیشرف بدتر از این بود مطمن  بودم...تو بچتو  بگیری  هم چطوری بزرگش  کنی وقتی کسی نیست...همون پدرش شاید خوب بهش برسه...اینکه نگرانی ازت متنفر  بشه نباش خودت مطمنی پیش وجدانت راحتی...

همسن منی...منم ۱۷ سالم بود مجبور شدم برم ب یکی چون بابام اذیت میکرد نون خورم...رفتم ولی بدتر از بابا ...

عزیزم خیلی متاسف شدم.من پدرم گفته باید گوشی نداشته باشی اخرین شبی هست ک گوشی دستم میگیرم و مهریه و دخترم و ب خدا سپردم

همسن منی...منم ۱۷ سالم بود مجبور شدم برم ب یکی چون بابام اذیت میکرد نون خورم...رفتم ولی بدتر از بابا ...

خداروشکر ک بچه نداری.من بچه داغونم کرد نابودم کرد،من از این میترسم ک بچم و ازم متنفر کنن

عزیزم خیلی متاسف شدم.من پدرم گفته باید گوشی نداشته باشی اخرین شبی هست ک گوشی دستم میگیرم و مهریه و د ...

اگه خونوادت میزارن بعد جدا شدنت برو دنبال کار خونه نشین من خودم نتونسم چون روستام..ولی اگه میتونی  برو سر کار ..ی چیزی بگم ناراحت نشو ها خواهشا...من دوستم شرایطش مثل ما بود بمن داشت اون شوهرش  فوت شد...رفت کمیته کمکش  میکردن... اگه میتونی برو حتما...من خودمم  خیلی نیاز دارم ولی نتونسم  برم انقد دوییدم  که دیگه خسته شدم و هما چیو ول کردم.‌..

خداروشکر ک بچه نداری.من بچه داغونم کرد نابودم کرد،من از این میترسم ک بچم و ازم متنفر کنن

ببین این همه ادم مثل توان...تو بمونی  تو اون زندگی روحو روان  دخترت نابود میشه مثل من...پدر مادرم اختلاف داشتن‌‌‌ از اول هنوزم  بعد ۲۵ سال زندگی.‌.بابام هر روز دعوا میکنه که پول نون میده فکر کن دیگه.‌‌‌..من انقدر افسرده و داغونم  بخاطر چیزایی که سرم اومد بخاطر این خونواده با اینکه حقم نبود...ببین تو به این فکر کن دخترت مهم تره حتی اگه اون بهش بگن که تو بد بودی مونده به خود دخترت اخلاقش..‌شاید بیاد سمتت دلیلشو  بپرسه اگه منطقی باشه درک کنه اگه نه که کاری نمیشه کرد..‌ولی تو سعی کن همیشه ازش خبر بگیری  اگه تونسی...

ببین این همه ادم مثل توان...تو بمونی  تو اون زندگی روحو روان  دخترت نابود میشه مثل من...پد ...

دعام کن منم برات دعا میکنم گلم خدا کمکت کنه

دعام کن منم برات دعا میکنم گلم خدا کمکت کنه

فداشتم حتما دعات میکنم عزیزم...اول امیدوارم  دخترت همیشه بیاد سمتت ازت متنفر نشه...بعد دعا میکنم خدا یکیو بزارع سر راهت که بفهمی زندگی کردن مرد بود یعنی چی...🤲❤