2777
2789
4سالشه.سرشب برق ها قطع شده بود انگاری از تاریکی ترسید با اون که بغلش کرده بودم. الانم خواب بوده یه س ...

اوخی خو بغلش کنین سعی کنین ذهنشو ازون موضوع منحرف کنین براش داستان بگین تا خوابش ببره 

‌‏توقع فهم و شعور از بعضیا مثلِ اینه که پرتقال برداری و بخوای توش موز باشه،همینقدر غیرممکن!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لامصب  چه خویه کاش منم داشتم میدادم...انشالله به خوشی و سلامتی استفادش  بکنه❤🌻

قربونت بشم . پول کم داشت برای خرید مغازه. خواستوماشینشو بفروشه ‌ .من دلم نیومد. داداشمو دوسش دارم خیلی. گفتم فردا سورپرایزش کنم. 😊

رسالت من به پایان رسید...رسول دیگری در راه است

به مادرم ،خیلی دلم تنگه

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤

من وقتی خوشحالم خوابم نمیبره ناراحتم‌ خوابم‌نمیبره. شوکه شدم خوابم نمیره. شوهرم شیفته خوابم‌نمیبره شوهرم خونس خوابم نمیبره  من چرا خوابم‌نمیبره کهههه

رسالت من به پایان رسید...رسول دیگری در راه است

به بچه تو دلم

خدای بزرگ و قشنگم کاش میتونستم بابت شکرانه اش دستاتو ببوسم.خدا جونم مراقب دو پرنسسم و باباشون باش،که دنیامن.خدایِ بزرگ تر از چیزی که فکرشو میکردم،مراقب هدیه ای که بهم دادی هم باش که اونم شده دنیام.