2777
2789
عنوان

میشه بخونین و بگین من نامردی کردم یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1632 بازدید | 144 پست
تموم شد میخواستم عذاب وجدانم نداشته باشم که خداروشکر اونم رفع شد

مطمئن باش یه روز در اینده خدا رو شکر میکنی بابت این تصمیمت

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  
اخه چون این اخریا همش میگفت من خودمو درست میکنم بهم فرصت بده من گفتم ن واسه همون عذاب وجدان داشتم

بخدا عذاب وجدان نداشته باش عروسی کنی بدتر میشه من خودم شوهرم این مدلیه بااینکه خب مابع هم خیلی علاقه داشتیم حتی شوهر عمم که پسر همسایه شوهرم بود همون اول به شوهرم گفته بود که زهرا دنیا دیدس سطح فرهنگش از تو وخانوادت بالاتره میتونی خودت برسونی بهش میتونی خودت باهاش،وفق بدی گفتع بود اره اما نشد هیچیش خوب که نشد بدترهم شدالبته ما یکسال اول نامزدیمون همه چیر خوب بود از بعدش بدشد بخدا من بیرون میریم انقدر ابرو داری میکنم انقدرباید حواسم جمع کنم تا جلو مردم سرم داد نزنه که گاهی وقتا اصن سرهیچی هم زده به قول تو عصر حجری میگه هرچی میگم باید بگی چشم تو نباید دخالت کنی تو کارا من نمیدونم من مردم تو زنی اما منم کم زبون ندارم جوابش میدم اما جدیدا دیگه خسته شدم نای جنگیدن باهاش ندارم نای اینکه کتک بخورم ندارم ایندت خراب نکن عذاب وجدان نداشتع باش بخدا بعداپشیمون میشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن خوشگله ن زشت معمولیه ن واسه من تحصیلو شغل زیاد مهم نیست ب خدا اگ ادم بود اصلا اینا واسم مهم نبود ...

انسان مار نیس ک پوست بندازه عوض بشه

اگر میخای ت ارامش باشی و خوشبخت ت اینده ب خودت ارزش قائل باش و کاری کن ک هیج ارتباط ی بین اون با تو نباشه 😐

بهترین ادما هس ادم قطع یه🥴 

ن احترام ی حالیشه  هیچی نداره از انسانیت  با چیزایی ک گفتید اینو برداشت کردم

مطمئن باش در حقش خیلی لطف کردی

دخترای الان بدون پول و سرمایه اینا حاظر نیس با کسی باشه  ولی شما با اون بودید اون باید قدر میدونست لابد ارزش نداش

کاربر پسر هستم، عقاب آریایی 🤟. سر خم کردیم تا هم قدشون بشیم‌‌، فکر کردن قد واقعیمون اینه:).... 
نفرین😂😂😂😂 اینو من بهتون از طرف ی چنس مخالف میگم  ی مرد اگر مرد باشع واقعا پسر باشع هیچ وقت ...

چی بگم من والا

حرفای شمام درسته

اینم شانس منه همچین ادمی به پستم خورده

من به هیچ وجه چیزی را مسخره نمیکنم ، این قدرت را دارم که به چیزی که نمی توانم درک کنم احترام بگذارم.⚠🌻
من خودمم اسمم فاطمست کلا محمد و فاطمه زیاده😬

این ممد همه رو بد بخت کرده

اسم خودم نیس کم دیدم 

کاربر پسر هستم، عقاب آریایی 🤟. سر خم کردیم تا هم قدشون بشیم‌‌، فکر کردن قد واقعیمون اینه:).... 
مطمئن باش یه روز در اینده خدا رو شکر میکنی بابت این تصمیمت

ممنون😍

من به هیچ وجه چیزی را مسخره نمیکنم ، این قدرت را دارم که به چیزی که نمی توانم درک کنم احترام بگذارم.⚠🌻
ببخشید نمیدونم چجوری بگم اما متاسفانه خر شدم و چند بار رابطه داشتیم  از عقب ک خدا عواقبشو بهم ...

صحیح خواهر، حذف کنید این ریپلی تون

بخدا عذاب وجدان نداشته باش عروسی کنی بدتر میشه من خودم شوهرم این مدلیه بااینکه خب مابع هم خیلی علاقه ...

دقیقا حرفاتو همرو درک میکنم بخدا اینم دقیقا همینجوریه همش میترسبدم حرفی بزنم ک دعوا درست شه

خدارو شکر زود تونستم ب خودم غلبه کنم

چی بگم من والا حرفای شمام درسته اینم شانس منه همچین ادمی به پستم خورده

این در ب داغونا اخ کجا ان 😂😂

انسان مار نیس ک پوست بندازه عوض بشه اگر میخای ت ارامش باشی و خوشبخت ت اینده ب خودت ارزش قائل باش و ...

دستت درد نکنه معلومه خیلی با شعوری از حرفات مشخصه کاش همجنساتم یکم ازین شعور تو رو داشتن ک دخترا و زنای بدبخت اینقد توسری خور نمیشدن

اسی مطمعن باش تو نه نامردی کردی نه گنهکاری  چه قد خدا تورو دوست داشته که زود راه زندگی رو بهت ...

ممنونم😟😟خدا کمکم کنه بازم این ادم بیخیال من شه چون دیگه نمیکشم خسته شدم