2777
2789

اگر طرف مقابلتون خیلی کمتر لز شما بهتون پیام بده،زنگ بزنه،ابراز دلتنگی رو شروع کنه،خیلی کمتر از شما نگرانتون باشه،خیلی کمتر از شما پیگیرتون بشه... چکار میکنید که این حالتش برطرف بشه،اهمیت بیشتری قائل بشه،دلتنگ و نگران بشه و...؟آیا فاصله میگیریدو بی اهمیت تر میشید،یا نزدیکتر میشید؟آخه یکی از دوستان گفت من فاصله گرفتم نه تنها نگرانی و ترس و جذبی پیش نیومد بلکه خیلی راحت گذاشت تا هرجا میخوام فاصله بگیرم و خیانت کرد؟حالا من چه کنم؟رابطم خوب شده بود باز بهم ریخته،یا شاید همیشه بهم ریخته بود و فکر کردم به ظاهر درست شده،دورروز از حس اطمینانم به خوشبختی هنوز نگذشته...دیگه از این سر و گرم شدن خسته شدم،ولی خوشحالم که پیشرفهامو تونستم ادامه بدم با هر بدبختی ای

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰

من خودم اینجورم 

و همیشع میترسم از رابطع بخاطر همینا 

چون این روابطا سطحیه 

هر چند میدونم اخلاق خودم باید اصلاح بش 

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دخترم هستم ولی همش انگار از اول من دنبال طرفم بودم،تا حس میکنم همه چیز درست شده و خوشبختم مایوس میشم،از این وضعیت خسته ام،همه چیز بین ما عادیهولی خیلی کم پیگیر و نگران و دلتنگ و شروع کننده ی صحبت و ارتباطه...برای همین نمیدونم چجور اعتراض کنم چون قدر نشناسی دیده میشه،خیلی کارا هم برام کرده خب

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰

دوست داره؟!

از رفتنت میترسع؟!

اگ از رفتنت میترسه بگو یا بهم توجه میکنی یا میرم

بگو من اگ میخاسم سردی رو تحمل کنم ک با یخچال دوس میشدم 

ب نظر من یه چند روزی توهم سرد باش و توجه نکن ببین چی میشه اگ گف چرا اینجوری شدی بگو سخته ؟!

بگو

الان دقیقا دارم مث خودت رفتار میکنم ببین خسته پس منم عذاب میکشم 

دوستی یا ازدواج؟ فرق داره

نامزدم

چقدر شما شبیه منی

منم چهارماهه عقدم

شوهرم خیلی کم حرفه واصلا اهل محبت نیست

وقتی خودمو با دوستام مقایسه میکنم باهم فرق داریم

میترسم رابطمون عادی نباشه

من در طول روز زنک میزنم ب شوهرم اگه تا اخر شب زنگ نزنم خودش زنگ میزنه یا فردا صبحش

ولی در کل تو رابطه من بیشتر توحه و محبت میکنم شوهرم اصلا اهل این حرفا و‌کارا نیست

یا مثلا شوهرم خیییلی اهل گوشی هست همش سرش تو‌گوشیه ولی در کل هفته ابی یبار چت میکنیم 

فکرم نمیکنم اهل خیانت باشه پسر چشم پاکی هست

نمیدونم چکا کنم بیشتر پیگیرش باشم یا نه

عزیزم اصل رابطه اینه که شما خیلی پیگیر نباشی . حتی طرفتو تو خماری بزاری مثلا یهو حین بحثتون که داغه  بری و بگی کار دارم   این باعث میشه  حس کنجکاوی طرف مقابلتان فعال شه و بهت پیام بده و ازت بپرسه کارت چی بوده که یهو وسط بحث رفتی و خود اون طرف بهت پیام بده. یا مورد بعدی(برای کسایی که اول رابطه ) اینه که  خیلی  از خصلتتون نگین و  اونارو درهیجان کشف کردنتون قرار بدین. اما  همیشه خودتونو آدمی جلوه بدین که کلی مشغله برنامه و هدف داره(نه اینکه تظاهر کنید منظورم اینه همش تلپ چت کردن با نامزدتان نباشینو و تا پیام میده زارتی  جواب پیاماشو ندین )این باعث میشه طرفتون واسه بدست آوردن تون و صحبت با شما  در هیجان و تقلا باشعه

چقدر شما شبیه منی منم چهارماهه عقدم شوهرم خیلی کم حرفه واصلا اهل محبت نیست وقتی خودمو با دوستام م ...

دقیقااا شما مثل منی

عزیزم اصل رابطه اینه که شما خیلی پیگیر نباشی . حتی طرفتو تو خماری بزاری مثلا یهو حین بحثتون که داغه& ...

واقعا ممنون از راهنمایی عالیتون

من شوهرم اخلاقاش خیلی خاصههه

مثلا اهل بوسیدن نیست

اوایل ناراحت میشدم

ولی دقت کردم دیدم بچه های ابجیشو ک خییلیم دوست داره اصلاااا نمیبوسه فقط شوخی میکنه باهاشون

من هر‌چی بگم بحرفم میکنه نه نمیاره 

ولی محبت کردن بلد نیست

یا بعد از چهارماه هنوز باهم یکم رسمی صحبت میکنیم

حتی یه جان هم نکفته بهم

خب اینحوری نمیتونم صمیمی بشم زیاد