2777
2789
عنوان

بچه ها جواب این پیامو چی بدم + اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 1721 بازدید | 115 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا اسی بیشتر تو نخ اونه تا ایشون..  😂😂😂😂 معذرت میخوام

داری قضاوت میکنی اون دنیا میتونی بهم جواب بدی ؟

محض اطلاعت ایشون ۵ ساله با ما کار میکنه شوهرمم میشناسه

خدایا اونی رو که بی ارزشم کرد رو نمیبخشمش 
شماااااا چقد برا این اقا دنبال ارزش قائل شدنــــــــــــــــــــی اقایی ک بار اول گفت میتر ...

من یه مشکلی که دارم اینکه نمیخوام کسی رو ناراحت کنم

وای چ مثبتی دختر مگه مثبت میاد واس ی خانم متاهل کلیپ میفرسته؟کاری باشه زنگ میزنه با جدیت حرفشو میگه ...

والا قبلا چندبار پیام میداد که جنسات آمادن بیا ببر

اما یهو پرسید ذخیره کنم اشکالی نداره ؟

وقتی میگه میترسم  شوهرت ناراحت بشه ! داره میگه من میخوام یه کارایی بکنم .تابلوئه دیگه ... وگرن ...

دقیقا شوهرمنم شماره خیلی ازمشترهایه خانمشوذخیره داره مشکلی هم پیش نیومده 

اسی کارت چیه چی میفروشی 

دوست داشتی بگو

دعام کنید تصمیمی که برا ازدواجم میگیرم بهترین باشه برام❤🙂از تهه دلتون مثل یه خواهر برام دعا کنید...هیچ کسو جز خدا ندارم که کمکم کنه از همون خدا برام بخواید🥲لطفا اگه مشاور خوب تلفنی ازدواج سراغ دارید بهم معرفی کنید و اگه تجربه ای درمورد استخاره با قرآن برای خواستگار دارید لطفا بهم اطلاع بدین🥰🙏 ❌هر تاپیکی که میزنم لزوما ربطی به شرایط خودم نداره❌ ولی من الان درگیر دو انتخابم بیشتر از همیشه به دعای شما نیاز دارم و بیشتر از همیشه به دست خدا، و من شهدای عزیز احمد پلارک و ابراهیم هادی رو واسطه می کنم که کمکم کنن تا بهترین راه رو انتخاب کنم، شما هم از تهه دلتون برا خوشبختیم دعا کنید و صلوات بفرستید اگه قراره یه مدتی هرچند کوتاه به یادم باشید و دعام کنید خوشحال میشم ریپلای بزنید و بهم بگید. 
اسی کارت چیه چی میفروشی  دوست داشتی بگو

قبلا تو شرکت خصوصی بودم همم لوازم ارایشی تو خونه واسه دوست و آشنا میفروختم

الان که دیگه شرکت نمیرم یک سالی میشه دیگه فقط فروش لوازم آرایشی میفروشم