2777
2789
عنوان

بچه ها جواب این پیامو چی بدم + اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 1722 بازدید | 115 پست
منم این اشتباه و کردم و نزدیک بود طلاق بگیرم🥺🥺🥺توروخدا اشتباه من و نکن جوابشو نده بگو من متاهلم ...

میدونه . با شوهرم چندبار رفتم . حتی با شوهرم کلی گپ میزنه. اصلا نمیفهمم این مردارو .

دیگه به شوهرمم اعتماد ندارم دیگه

خدایا اونی رو که بی ارزشم کرد رو نمیبخشمش 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه خوشم میومد جوابشو میدادم و تایپیک نمیزدم نمیشه بشورمش . خیلی رودروایسی داریم

شماااااا چقد برا این اقا دنبال ارزش قائل شدنــــــــــــــــــــی

اقایی ک بار اول گفت میترسم شوهرت ناراحت شه خب مشخصه منتطر، بوده ببینه این خانوم تا چ حدی اقاش حساسه  و ازادیش تا چ حدیه

باید همون اولم نمیگفتی شماره منو ی شهررر داره 

میگفتی غیرمسائل واجبو کاری بعله ن خودم خوشم میاد ن اقامون

بنظرم هی میخای رو بدی

اگه چشمت افتادبه امضام،یه صلوات واسه خوشبختیــم بفرست‌،،شاید همین کار خوبت یه گره اززندگیت بازکنه مهربونم💜
راس میگی حق با شماست  اما اصلا بهش نمیاد دیگه اینی که انقد متینه سر و گوشش بجنبه وای بحال بقی ...

وای چ مثبتی دختر مگه مثبت میاد واس ی خانم متاهل کلیپ میفرسته؟کاری باشه زنگ میزنه با جدیت حرفشو میگه بعدم این ک گفته میترسم شوهرت ناراحت بشه خواسته ببینه شوهرت در چه حده گوشیتو چک میکنه یا نه سر دربیاره کلا من حس خوبی ب این حرفش ندارم معنیش اینه اگ شوهرت نمیفهمه من باهات چت کنم و نشونش همین کلیپه ک فرستاده ...‌تو ج نده فردا هم چیزی گفت بگو من وقت برا مجازی ندارم حتما گوشی دست همسرم بوده گوشی من مدام دست همسرمه شرمنده 

ما اگه زندگیمون جذاب بود که روزی سه بار گوشیمونو شارژ نمیکردیم👌
عزیزم مطمئن باش فصد و نیت خوبی نداره ، بی احترامی چه صیغه ای ، اصلا جواب نده مخصوصا که متاهلی برات ب ...

حق با شماست 

شوهرم اما بهم اعتماد داره و من با هر آقایی صحبت کنم میدونه

خدایا اونی رو که بی ارزشم کرد رو نمیبخشمش 
راس میگی حق با شماست  اما اصلا بهش نمیاد دیگه اینی که انقد متینه سر و گوشش بجنبه وای بحال بقی ...

اگر متین بود به یه خانم متاهل پیام نمیداد به هیچ عنوان حتی یک نقطه هم براش نفرست جواب سلام آقایون رو بدی فک میکنن عاشقشونی چه برسه به این بعد میخای چجوری جمعش کنی

💞امام حسین💞
میدونه . با شوهرم چندبار رفتم . حتی با شوهرم کلی گپ میزنه. اصلا نمیفهمم این مردارو . دیگه به شوهرمم ...

کارشون خیلی خیلی اشتباهه

و اگر شما بهش هر جوابی بدین کارتون از ایشون هم اشتباه تره

اون اشتباه کرده بعد شما نگرانین که خجالت بکشه؟خب خجالت بکشه؛مزاحم زن شوهردار شدن خجالتم داره

اینم نوعی مزاحمته

چه معنی داره همچین کاری

من بودم دیگه ازش خرید نمی کردم مغازه که قحط نیست

اگر هم میری حتما فقط با شوهرت برو

من مسئول حرفی هستم که می زنم  اما مسئول برداشت شما از حرفم نیستم...!

ببخشید یه نفر اشتباهی یا عمدی یه کلیپی میفرسته. بعدش مینویسه شرمنده. حالا سوال من اینه مگه باید جوابی داده بشه که اسی نگران جواب دادن یا ندادن هست؟ والا خواهر من گاهی کلیپ میفرسته نگاه هم میکنم ولی جواب خاصی نداره خب. یعنی چی که جوابش رو ندم بی ادبی میشه؟! شایدم من خنگم 😕

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .