2777
2789

خلاصه و مفید بگم از آدمای پخته کمک بگیر نه که همون کار که اونا گفتن انجام بده باید شرایطی که داخلش رو بسنجی و خوب و پخته عمل کنی 

دوران عقد دوران فرم دهی به شکل خمیره اگر کج بود و خمیدگی داخلش بود همیشه تا آخر همین میمونه از مشاوره خانواده کمک بگیر اگر مشکلی پیش اومد 

خیلی چیزا میشه با حرف حل کرد نیاز به قهرو بحث نیس دوتا آدم عاقلی پخته حلش کنین نیاز نیست همه رو بکشونید وسط اینم از تجربیات من 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چجوری گفتی من ۵ ماهه عقدم روم نمیشه بگم اونم چیزی نمیگه حتی من چیزی لازم دارم نمیتونم بهش بگم که م ...

عذر میخوام چ پروئه...شمام پرو باش سری بعد بگو عزیزم هر چیزیو ک نباید گفت من ادم خجالتی هستم ولی خب شما خودت باید بدونی ک من نیاز های مالی هم دادم

شما درست میگی قلب من...دعوا نکنیم باشه؟!
چ پروئه...شمام پرو باش سری بعد بگو عزیزم هر چیزیو ک نباید گفت من ادم خجالتی هستم ولی خب شما خودت بای ...

🙁اره 

باید بگم کاش بتونم😬😂

می دونی زیباترین خط منحنی دنیا چیه🤔؟😇لبخندی که بی اراده رو لب های یک عاشق  😍نقش می بندهتا در نهایت سکوت فریاد بزنهدوستت دارم🥰❤❤❤❤💞    🌺حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم🌺
چجوری خسیس بارش نیاریم؟؟؟؟ چجوری بهش بگیم ماهیانه بهمون پول بده روم نمیشه؟؟؟؟

این آدم همونیه که قراره تا لحظه مرگ همراهیش کنی تعارف بزار کنار بهش بگو ما خانما باید کمی پول هر ماه تو دستمون باشه شاید وقتی تو نبودی هوس لواشک کردم یا مثلا با دوستم رفتم بیرون پول نیاز دارم و یا خرجای من از زمانی که صیغه میخونن گردن تو هست منم دوست دارم خوب بگردم و.... و بگو از یه مشاورم سوال کردم گفته بهتره ماهیانه پولی شوهر توافقی به کارت خانمش بده تا زن احساس استقلالش از دست نده 

جاری ندارم فعلا چون عروس اول هستم😂 مادرشوهرمم خوبه بنده خدا هوامو داره چون زن دایی بابامه چون راه ...

منم همینقد کار میکنم بعد بعضیییییی وقتا یه کار دیگه هم که میکنم میاد به چشمشون

این آدم همونیه که قراره تا لحظه مرگ همراهیش کنی تعارف بزار کنار بهش بگو ما خانما باید کمی پول هر ماه ...

مرسییییی بعد ی سوال دیگه

اگه خانواده شوهر یه شهر دیگه باشن خب باید هفته به هفته اونجا بمونم پس عیبی نداره اخه میگن زیاد نمونین؟؟؟؟

آدمو غصه هایی پیر میکنه که هیچکی ازشون خبر نداره:)