2777
2789
ببین همینو کپی کن نفس عمیق بکش و دکمه ی ارسال بزن🤣🤣🤣

😂😂😂😂نه دیگع یه هویی یه جوریع

می دونی زیباترین خط منحنی دنیا چیه🤔؟😇لبخندی که بی اراده رو لب های یک عاشق  😍نقش می بندهتا در نهایت سکوت فریاد بزنهدوستت دارم🥰❤❤❤❤💞    🌺حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم🌺
بچهااااااااا چجوری شوهرمونو خسیس بار نیاریمممممممم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دقیق و کامل با ذکر مثال لطفا

یعنی بزار برات خرج کنه،هی نگی اینو نمیخوام اونو نمیخوام بزار بشه پس انداز ،درسته خرج کردن جای خود پس اندازم جای خود ولی یکی مثل من ک الان توی دوران عقدم مثلا هی بگم نمیخوام و خرج نکنم اونم عادت میکنه به خرج نکردن و بعد از عروسی ازش چیزی رو درخواست کنم میگه پرتوقع هستی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این آدم همونیه که قراره تا لحظه مرگ همراهیش کنی تعارف بزار کنار بهش بگو ما خانما باید کمی پول هر ماه ...

زمانی که میخوای اینا رو بیان کنی باید زمان مناسب باشه مثلا کارایی رو که شوهرت دوست داره چند روز پشت هم انجام بده اون به چشمش میاد بزار حس قدرت و بزرگی کنه بعد آروم و آهسته و با مقدمه چینی اینا رو بگو نمیتونه دیگه نه بیاره زن باید سیاست مدارانه رفتاراش جلو ببره تا به خاسته هاش برسه 

یعنی بزار برات خرج کنه،هی نگی اینو نمیخوام اونو نمیخوام بزار بشه پس انداز ،درسته خرج کردن جای خود پس ...

اره مرسی راس میگی 

آدمو غصه هایی پیر میکنه که هیچکی ازشون خبر نداره:)
ببین همینو کپی کن نفس عمیق بکش و دکمه ی ارسال بزن🤣🤣🤣

یه چیز دیگم هست که الان از تقریبا بیکار شده درامدش از قبل کمتره عیب نداره بگم؟؟

دلم میسوزه براش 

می دونی زیباترین خط منحنی دنیا چیه🤔؟😇لبخندی که بی اراده رو لب های یک عاشق  😍نقش می بندهتا در نهایت سکوت فریاد بزنهدوستت دارم🥰❤❤❤❤💞    🌺حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم🌺
مرسییییی بعد ی سوال دیگه اگه خانواده شوهر یه شهر دیگه باشن خب باید هفته به هفته اونجا بمونم پس عیبی ...

نگاه کن عزیزم تا میتونی حد خودتو رعایت کن به قول دوستان پخته رفتار کن زیاد و افراطی کار نکن کم‌کاری هم نکن اما تا میتونی خیلی نمون با بزرگ نمایی بعضی مسائل اگر خیلی نگهت داشتن دور شو مثلا مادر بزرگم زنگ زده خیلی دلتنگم یا فلان کس حالش خیلی خوب نیس میخوام برم عیادتش ناراحت میشه و..... هزار تا چیز رو میشه بزرگ کرد خودت بیشتر میدونی 

یه چیز دیگم هست که الان از تقریبا بیکار شده درامدش از قبل کمتره عیب نداره بگم؟؟ دلم میسوزه براش&nbs ...

با لحن مهربون بهش بگو عزیزم میشه پول بریزی به کارتم یه مانتو دیدم خیلی قشنگه شاید بخرمش بعد گف باشه و فلان و اینا بعد بگو مرسی عزیزم اخه اگه پول تو کارتم داشته باشم خیلی راحتم  اونم خودش از خودش میفهمه

نگاه کن عزیزم تا میتونی حد خودتو رعایت کن به قول دوستان پخته رفتار کن زیاد و افراطی کار نکن کم‌کاری ...

من خانوادم اصلا خوب نیستن ینی ناپدریم و خانواده مادریم کلا آدم نیستن حتی مادرمم همینطور 

نمیخوام برگردم پیششون واسه همون میخام ازدواج کنم برم اصلا

واسه همون نمیخام دیگه برگردم شهر خودمون پیش خانوادم

با لحن مهربون بهش بگو عزیزم میشه پول بریزی به کارتم یه مانتو دیدم خیلی قشنگه شاید بخرمش بعد گف باشه ...

مرسیییی❤

وای خدایا خجالتی بودنم بددردیه

یه تجربه که از بقیه دیدم و شنیدم اینه ک دوران عقد،چون سر خونه زندگی خودت نیستی همه تو زندگیت دخالت میکنن و نظر میدن اما تو به حرف هیچ کس نباش از تجربه ها استفاده بکن و مشاوره بگیر اما تصمیم گیرنده زندگیت تویی و همسرت

اره خیلی بده ادم‌جونش در میاد بخاد یک کلمه حرف بزنه

اره من همینجوریم🥲

من خانوادم اصلا خوب نیستن ینی ناپدریم و خانواده مادریم کلا آدم نیستن حتی مادرمم همینطور  نمیخو ...

اوه پس اوضاع خانوادت مساعد نیس 

عزیز زبونت خود بگیر خیلی چیزا از وضع زندگیتو بهشون نگو وگرنه فردا روز میگن همینا رو بهت یادت باشه مهمه این 

اگر اونجا خوب نیس ومیخوای تو شهر مادرشوهر بمونی خواهشا خونه کنار مادر شوهر نگیر اول بحث همونجاست 

و با مادر شوهرو خانواده شوهرت خوب تا کن حالا که میخوای اونجا بمونی و خانوادت حمایتگر نیستن 

بفهم خانواده شوهرت از چه رفتارایی خوششون میاد همون رفتا هارو تو خودت بولد کن کمکت میکنه 

اوه پس اوضاع خانوادت مساعد نیس  عزیز زبونت خود بگیر خیلی چیزا از وضع زندگیتو بهشون نگو وگرنه ف ...

اتفاقا طرف که قراره شوهرم بشه زار و زندگی منو میدونی حتی یه چیزایی هست که باورم‌نمیشه خودم چجوری گفتم بهش اصلا 

بعد اینکه آوم‌باشعوری هست یک سال و خورده ایه میشناسیم همو همه زندگیمم میدونه اما یکباااااار تاحالا نشده در مورد خانوادم وسط دعوا چیزی بگه یا تو سرم بزنه حتی حمایتمم میکنه بهم راه درست رو نشون میده

حالا چیکار کنم؟؟؟

مادرشم خوبه خیلی