2777
2789
عنوان

خانما من میترسم بیایین کمک

210 بازدید | 23 پست

کسی میدونه واکسن برکت خوبه ؟ارزش زدن داره؟میگن اخه الکیه؟کسی پرستار هست؟بگه توضیح بد؟

کاربری سابقم ترکید😏شعارمن:نیست درمان مردم کج فهم را جز خاموشی .ماهی لب بسته خون در دل کند قلاب را 😊
خب سینوفارم بزن

سوال پرسیدم‌درباره برکت نگفتم‌که کرومو بزنم .اونم میگن الکیه گیج‌شدم

کاربری سابقم ترکید😏شعارمن:نیست درمان مردم کج فهم را جز خاموشی .ماهی لب بسته خون در دل کند قلاب را 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوال پرسیدم‌درباره برکت نگفتم‌که کرومو بزنم .اونم میگن الکیه گیج‌شدم

بهرحال سینوفارم بهتره چون اینم در دسترسه گفتم اینو بزنی، وقتی به برکت اعتماد نداری و میترسی خب چرا میخوای با استرس بزنی

برکت تاییذ جهانی نشده، ولی بقیه واکسن ها شدن، سینو هم تقریبا ۵٠درصد ایمنی میده

تنها واکسنی ک تایید جهانی شده فایزر

بابا دیدی که فایزر و گفتن آلوده بوده .شماهم‌گیر دادین به آمریکا انسان انقدر غرب گرا؟

نه بابا نزدنش بهتر یا استرازانکا یا سینوفارم بزن

سینوفارم‌۵۰درصد ایمنی میده میخام‌چیکار

بابا دیدی که فایزر و گفتن آلوده بوده .شماهم‌گیر دادین به آمریکا انسان انقدر غرب گرا؟

منظور از آلوده این نیست که چیزی قاطیش بوده ..تو مسیر و بسته بندی آلوده شده...واکسن خوب ربطی به غربزدگی نداره..تایید شده ۹۵ درصد هم موثره ..دیگه چطور باشه که قبول کنیم؟البته نیست که بزنیم

از دیگران شکایت نمی‌کنم..بلکه خودم را تغییر می‌دهمچرا که کفش پوشیدن راحت‌تر از فرش کردن دنیاست.