2777
2789
عنوان

خانما من میترسم بیایین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 23 پست
منظور از آلوده این نیست که چیزی قاطیش بوده ..تو مسیر و بسته بندی آلوده شده...واکسن خوب ربطی به غربزد ...

حالا توجیه دارین دیگه. مسخره اس که با بسته بندی باز آلوده بشه.....

کاربری سابقم ترکید😏شعارمن:نیست درمان مردم کج فهم را جز خاموشی .ماهی لب بسته خون در دل کند قلاب را 😊
خب برکت بزن ۵درصد ایمنی بده😅

من خاستم‌کسی بیاد ک اطلاعات دقیق داشته باشه ها ...نه از روی احساسات اینا یا ....

کاربری سابقم ترکید😏شعارمن:نیست درمان مردم کج فهم را جز خاموشی .ماهی لب بسته خون در دل کند قلاب را 😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابا دیدی که فایزر و گفتن آلوده بوده .شماهم‌گیر دادین به آمریکا انسان انقدر غرب گرا؟

اولا اون مدرنا بود ن فایزر 

دوما واکسن الوده نبود درپوش فلزیش الوده بوده

ولم کن بابا 

حال داریا

حالا توجیه دارین دیگه. مسخره اس که با بسته بندی باز آلوده بشه.....

توجیه نیست حقیقته..بهترین واکسن فایزره که ماله از ما بهترونه..ما نهایت برکت بهمون برسه

از دیگران شکایت نمی‌کنم..بلکه خودم را تغییر می‌دهمچرا که کفش پوشیدن راحت‌تر از فرش کردن دنیاست.
اولا اون مدرنا بود ن فایزر  دوما واکسن الوده نبود درپوش فلزیش الوده بوده ولم کن بابا  ح ...

اوش بابا .خودتو کشتی .

منظور از آلوده این نیست که چیزی قاطیش بوده ..تو مسیر و بسته بندی آلوده شده...واکسن خوب ربطی به غربزد ...

والله منم منظورم همین بود استارتر عزیز هرچی لایق خودش بود با بدترین لحنو حرف ها نثار من کرد

والله منم منظورم همین بود استارتر عزیز هرچی لایق خودش بود با بدترین لحنو حرف ها نثار من کرد

کلا از اول انگار با همه دعوا داشت

از دیگران شکایت نمی‌کنم..بلکه خودم را تغییر می‌دهمچرا که کفش پوشیدن راحت‌تر از فرش کردن دنیاست.