مامان_پسرمم مدیر عضویت: 1400/01/14 تعداد پست: 961 عنوان خانما من میترسم بیایین کمک | مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 23 پست کسی میدونه واکسن برکت خوبه ؟ارزش زدن داره؟میگن اخه الکیه؟کسی پرستار هست؟بگه توضیح بد؟ کاربری سابقم ترکید😏شعارمن:نیست درمان مردم کج فهم را جز خاموشی .ماهی لب بسته خون در دل کند قلاب را 😊 1400/06/06 | 19:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_پسرمم مدیر استارتر عضویت: 1400/01/14 تعداد پست: 961 منظور از آلوده این نیست که چیزی قاطیش بوده ..تو مسیر و بسته بندی آلوده شده...واکسن خوب ربطی به غربزد ... حالا توجیه دارین دیگه. مسخره اس که با بسته بندی باز آلوده بشه..... کاربری سابقم ترکید😏شعارمن:نیست درمان مردم کج فهم را جز خاموشی .ماهی لب بسته خون در دل کند قلاب را 😊
مامان_پسرمم مدیر استارتر عضویت: 1400/01/14 تعداد پست: 961 خب برکت بزن ۵درصد ایمنی بده😅 من خاستمکسی بیاد ک اطلاعات دقیق داشته باشه ها ...نه از روی احساسات اینا یا .... کاربری سابقم ترکید😏شعارمن:نیست درمان مردم کج فهم را جز خاموشی .ماهی لب بسته خون در دل کند قلاب را 😊
hanaaaaaa75 عضویت: 1399/01/24 تعداد پست: 1783 بابا دیدی که فایزر و گفتن آلوده بوده .شماهمگیر دادین به آمریکا انسان انقدر غرب گرا؟ اولا اون مدرنا بود ن فایزر دوما واکسن الوده نبود درپوش فلزیش الوده بودهولم کن بابا حال داریا
takfereshte عضویت: 1396/10/18 تعداد پست: 5896 حالا توجیه دارین دیگه. مسخره اس که با بسته بندی باز آلوده بشه..... توجیه نیست حقیقته..بهترین واکسن فایزره که ماله از ما بهترونه..ما نهایت برکت بهمون برسه از دیگران شکایت نمیکنم..بلکه خودم را تغییر میدهمچرا که کفش پوشیدن راحتتر از فرش کردن دنیاست.
مامان_پسرمم مدیر استارتر عضویت: 1400/01/14 تعداد پست: 961 اولا اون مدرنا بود ن فایزر دوما واکسن الوده نبود درپوش فلزیش الوده بوده ولم کن بابا ح ... اوش بابا .خودتو کشتی . کاربری سابقم ترکید😏شعارمن:نیست درمان مردم کج فهم را جز خاموشی .ماهی لب بسته خون در دل کند قلاب را 😊
hanaaaaaa75 عضویت: 1399/01/24 تعداد پست: 1783 اوش بابا .خودتو کشتی . اوش😑متاسفم براتمن از اول با بی ادبی جوابتو ندادم ک تو دعوا داشتی باهام
hanaaaaaa75 عضویت: 1399/01/24 تعداد پست: 1783 منظور از آلوده این نیست که چیزی قاطیش بوده ..تو مسیر و بسته بندی آلوده شده...واکسن خوب ربطی به غربزد ... والله منم منظورم همین بود استارتر عزیز هرچی لایق خودش بود با بدترین لحنو حرف ها نثار من کرد
takfereshte عضویت: 1396/10/18 تعداد پست: 5896 والله منم منظورم همین بود استارتر عزیز هرچی لایق خودش بود با بدترین لحنو حرف ها نثار من کرد کلا از اول انگار با همه دعوا داشت از دیگران شکایت نمیکنم..بلکه خودم را تغییر میدهمچرا که کفش پوشیدن راحتتر از فرش کردن دنیاست.