خدایا این جوونی آرزوی بچگیامون نبودا💔🙂 من همون دختریم😎 که وقتی تو خیابون راه میرم، نمیگن این با من بود🙄 میگن ای کاش با من بود🤪 بحله بحله ما اینیم🤓 اگه رفتی دیگه برنگرد دختره دیگه با اینکه قلبش هزار تیکه شده اما با یه لبخندت عاشقت میشه منطق هم حالیش نمیشه💔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من ترم اولیم اصن نمیدونم ازچه ماهی کلاسا شروع میشه
شما ترم اولتون الان بود یا مهر؟
من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده! من حامی اهدای عضوم🙏اگه عنکبوتی که توی اتاقمون کشتیم تمام عمرش فکر میکرد که ما دوست و هم اتاقیش هستیمچی؟!🥲 لایک نکنید لطفا
بخدا طاقت ندارم دیگ همین الان با مامانم بحثم شد ازش متنفرم
سر چی؟
خب میبینی رو اعصابت میره جوابشو نده
خدایا این جوونی آرزوی بچگیامون نبودا💔🙂 من همون دختریم😎 که وقتی تو خیابون راه میرم، نمیگن این با من بود🙄 میگن ای کاش با من بود🤪 بحله بحله ما اینیم🤓 اگه رفتی دیگه برنگرد دختره دیگه با اینکه قلبش هزار تیکه شده اما با یه لبخندت عاشقت میشه منطق هم حالیش نمیشه💔
سر همه چی از من بدش میاد هرکار کرده من نمردم. خودش میگه تو چندسالته؟
هوم درکت میکنم
16 سالمه