اعصابم خورده واقعا باهم خوب بودیم،یه مدت رفتارای بد زیاد شد با وروشای مختلف متوجهش کردم و خودشو درست کرد و بهتر شد،واقعا اوضاعمون باهم خوب بود تا امروز بحثمون شد،در واقعا بحث که نه،قرار شد بریم بیرون برای اولین بار به مدت طولانی(آخه نامزدیم) یعنی برای اولین بار باید ناهار رو بیرون میخوردیم ،گفت ناهار بیرون بخوریم؟اشکال نداره؟ گفتم نه اشکال نداره گفت پس کرونا چی؟گفتم مجبوریم دیگه نمیتونیم گرسته بمونیم،الکل میزنیم به دستامون و... گفت الکل به دستامون میزنیم به غذا هم الکل میزنیم؟🤣 با لحن تمسخر،یهو شک کردم منظورش از ناهار بیرون رستورانه،حس خیلی بدی گرفتم حس کردم انگار من هی عین آدمای ندید بدید و هَوَل داشتم میگفتمبریم رستوران اونم انگار تیکه مینداخت که یعنی داری همه چیزو توجیح میکنی تا بیریم رستوران و...
منم ناراحت شدم اما به رسم همیشه به شکل صحبت مطرحش کردم که من دوست دارم طرف مقابلم هرکاری میکنه خودش بکنه طبق ارزشی که برام قائله اصلا دوست ندارم که طوری بشه بعدا به خودم بگم چرا مثل هولا رفتار کردی یا با خودم بگم نکنه تو این فکرو کردی🌷❤️گفتم درسته من بابا ندارم و خیلی کارا رو نکردم و زندگی سختی داشتم اما اصلا آدم عقده ای و هولی نیستم،اما هیچ اشکالی نداره عشقم احتمالا منظوری نداشتی.
سعی کردم با زبون خوش بگم بهو غیبش زد و بعد دوساعت اومد گفت نت خراب بود،عین همون دوساعتم نتشو خاموش کرده بود نه اینکه یه لحظه وصل بشه،دوباره قطع بشه،چون دو سه تا پیام آخرم تیک دوم نمیخورد،منم از این دروغگویی و فرارش بدم اومد خیلی ناراحت شددم،چون با لحن خوب حسمو گفته بودم رفت و منم داشتم میرفتم جایی نتم تموم شد،ایشون به زور و خودشون سر خود برام بسته ی سه ماهه گرفته بودن که زودتر از موعد تموم شد،وقتی اومد و بهم تک زنگ زد پیام تلفنی دادم که نت ندارم،گفت اره زود تموم شده علتش رو براش توضیح دادم و گفتم اگر امکانش هست تو هر بسته ای صلاح میدونی برام بگیر که برگشتنی خونه برات بزنم،گفت بگو مامانت برات نت بگیره عشششقم، گفتم اینترنت و رمز دوم نداریم برای این بهت گفتم اما دستت درد نکنه اشکال نداره،اونم خیلی سرد فقط گفتم خواهش...
راستش حس کردم یه جوری بود،خیلی بهم برخورد،من آدم پولی نیستم،برای خودم ارزش قائلم،بعد مدتها حس کردم باز همه چیز بهم ریخته،خیلی ناراحتم نمیخوام طوری بشه که رابطمون دوباره سر این چیزای چرت و پیش پا افتاده خراب بشه اما دلمم یه مقدار شکسته،نمیدونم چطور رفتار کنم😔😔😔