2777
2789

با نام و یاد خدا

پ ن: یکی دیگه‌همینو گفت ولی چیزی دستگیرم نشد..

من چیکار کنم که بتونم متمرکز بشم روی کارم( گوشیو بزار کنار سعی کن اروم باشی و اینارو ول کنین) ۱ اینکه مثلا وقتی میخوام درس بخونم میگم بلدم...رد میشه ۲ وقتی درس میخونم هی به چیزای دیگه فکر میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بزن گوشیتو بشکن😅

راه دیگه‌ای به فکرم نمیرسه

دیوونه ترین دختر شوخ شهرم♡°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉در دنیایی که میتونی خیلیا باشی خودت باش◇✌هیچ کس تنهاییمو حس نکرد جز گیتارم'🎸من دخـترم امـا بیا مردونگی بهـت یاد بدم 😈💜🌿اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃🌳 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖من تو زندگیم فقط یه قانون دارم،تا خدا هس اصن نباید عاشق باشی...❤️مراقب دلت باش اگه بشکنه   بقیه شبای زندگیت راحت صب نمیشه□°◇.قوی باش😉یه دختر شکست نمی خورع🤘«النَّاسِ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا»^'💫
چی شد؟  خیلی به هم ریخته بود  اصلا نفهمیدم آقا چیکاره بود  نداشتن تمرکز سوال بود ی ...

آقا ماییم😂😂😔

دیوونه ترین دختر شوخ شهرم♡°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉در دنیایی که میتونی خیلیا باشی خودت باش◇✌هیچ کس تنهاییمو حس نکرد جز گیتارم'🎸من دخـترم امـا بیا مردونگی بهـت یاد بدم 😈💜🌿اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃🌳 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖من تو زندگیم فقط یه قانون دارم،تا خدا هس اصن نباید عاشق باشی...❤️مراقب دلت باش اگه بشکنه   بقیه شبای زندگیت راحت صب نمیشه□°◇.قوی باش😉یه دختر شکست نمی خورع🤘«النَّاسِ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا»^'💫
اصلا عالی مرسی    

فدات🤪🤦‍♀️🤷‍♀️

قشنگم از تجربیات خودت بگو‌چجوری رو درس تمرکز میکنی

اها 

خوب من وقتی درس می‌خواندم تایمر کوک‌می کردم و تا گوشیم زنگ نمی خورد نمی رفتم طرفش ، برای تمرکز بیشتر روی درس هم می نوشتم تمامی مطالبی که می خوندم رو برای اینکه تو ذهنم بمونه با نوشتن برای خودم توضیح می دادم این کار تمرکزم رو بالا تر می برد ، اون درس های هم که فکر می کردم بلدم فقط تست می زدم و سوالات رو حل می کردم که مطمئن شم