2777
2789
عنوان

نمیدونم چطوری خوشحالش کنم😣

303 بازدید | 35 پست

من میخواستم یه چیزی مثل نذر بدم ولی دوست داشتم بوم و رنگ روغن های کوچیک نقاشی کنم توی خیابون به بچه ها یا مردم بدم.

ولی راستش خیلی گرون در میاد حتی کوچکترین سایزش. وقت گیرم هست با اینکه ازش لذت میبرم🥺مثلا میخواستم از ۵ تومن تا ۱۰ تومن خرج کنم برای هر نفر ولی نمیشه

بنظرتون چیکار کنم؟گفتم نقاشی روی کاغذ بدم ولی یجوریه ارزش خاصی فک نکنم داشته باشه 

میشه کمکم کنید لطفا😭🙏

Stayc.shop لطفا فالوم کنید خیلی بهش نیاز دارم🥺🙏❤پیجم لوازم آرایشه با قیمت خیلی کم😌هر کی فالو کرد بگه براش دعا میکنم و صلوات میفرستم💕کاربریم دست ۲ نفره برای همین تاپیک تاپیک نظرات فرق داره 😁

بنظرم ایده خوبی نیس...

خوراکی بهتره ارزونترم هس

خودتم بپذی که خیلی ارزونتر درمیاد بهذتعداد بیشتری میتونی بدی

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رو کاغذ خیلی هم ارزش داره

مگه نمیگم لایک نکن😡افرین😁😁بیشتر ببین.                        اگه میخوای یکی همیشه دوست داشته باشه تنهات نذاره و وفادارت بمونه ، وقتی از سرکار برمیگردی دورت بگرده و همیشه مواظبت باشه سگ بگیر❤🐕                                                            /خدای من خدای حیوانات است!خدای پاکی ها☺.                       هیچ حیوانی بد/شوم/نحس/نجس/شیطان و.... نیست!!                       بهم بگید اگه   اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام  عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷                                                                                      سوالی راجع پت تون داشتین در خدمتم خصوصا سگا😃.     دامپزشک اینده😍        ماکانی ام😎✌🏻شدیدا حامی حیوانات

رو بومم اكثرا نگه نميدارن 

يه راه حل بگمت؟؟؟

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

عزیزم کارت خیلی قشنگه با این مقدار پول میتونی یه سری لوازم التحریر های کوچولو بخری و به بچه ها بدی چون کم کم مدرسه هام باز میشن بچه ها همیشه ذوق لوازم التحریر های جدید و گوگولی دارن

بنظرم ایده خوبی نیس... خوراکی بهتره ارزونترم هس خودتم بپذی که خیلی ارزونتر درمیاد بهذتعداد بیشتری ...

خوراکی چی بدم؟

Stayc.shop لطفا فالوم کنید خیلی بهش نیاز دارم🥺🙏❤پیجم لوازم آرایشه با قیمت خیلی کم😌هر کی فالو کرد بگه براش دعا میکنم و صلوات میفرستم💕کاربریم دست ۲ نفره برای همین تاپیک تاپیک نظرات فرق داره 😁
به کی بدی؟  مردم عادی یا بچه های کار؟؟

فرقی نداره فقط میخوام خوشحال شن

رو بومم اكثرا نگه نميدارن  يه راه حل بگمت؟؟؟

بگوو

رو کاغذ خیلی هم ارزش داره

💕🥺

روی مقوا فابریانا بکش بعد پرس کن و بهشون بده 

رنگ و مقوا رو از یه جای عمده بخر ارزون برات در میاد 

اگه اصفهانی از روبروی هتل عباسی بخر بهشون بگو برای کار خیره و به صورت عمده و تعداد بالا بخر یه تخفیف حسابی میده 

این کاربری واگذار شده است....
عزیزم کارت خیلی قشنگه با این مقدار پول میتونی یه سری لوازم التحریر های کوچولو بخری و به بچه ها بدی چ ...

ایده عالیه ممنون😍

بگوو

چند تا بچه نيازمند كه هزينه كلاس ندارن به وسعت انتخاب كن براشون تو پارك يا يه فضاي باز يا انلاين كلاس نقاشي براشون بزار خيلي شيرينه و خيلي خوشحال ميشن

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍