2777
2789
عنوان

نمیدونم چطوری خوشحالش کنم😣

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 35 پست
منم یه خانواده 8 نفره میشناسم، مرد خونه فوت کرده مادر هست و 7تا بچه قد و نیم قد سید هم هستن همیشه ...

آخی 

منم دقیقا یه سید هست مادر و دختر هیچکیو ندارن گاهی کمک مالی میکنم بهشون 

فامیل های شوهرمم یه دختره هست همیشه بهم میگ لباساتو بده بهم منم میدم کلی خوشحال میشه 

کلا به اطرافیان زیاد کمک میکنم اما دورتر باشن وسعم نمیرسه 

:):)     :)              
خوراکی چی بدم؟

اگه به خانواده های نیازمند میخوای بدی با توجه به بودجه ای که درنظر گرفتی چیزایی که نمیتونن بخرنمثل مرغ و گوشت و بوقلمون (بوقلمون هم خاصیتش زیاده هم از گوشت ارزونتره) بخر، صواب هم داره

اگه به بچه های عادی تو شهر میخوای چیزی بدی کیک یا آبمیوه که بسته بندی بهداشتی داشته باشه، با نفری یه بادکنک

خوشحالم میشن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوراکی چی بدم؟

عزیزم تو لوازم تحریریا یه بسته ی هدیه هست که خط کش کیف پول جاکلیدی با طرحهای مختلف گذاشتن توی یه بسته ...برای دخترا گل سر و کش مو هم هست من دوسال قبل برای دوستای پسرم که اومدن تولدش خریدم بهشون دادم کلی ذوق کردن 

الآنو نمی‌دونم چنده ولی گرون نیست 

خیلی خوشکله و بچه ها استقبال میکنن 

خوراکی چی بدم؟

خوراکی هم خوبه ولی به شرط اینکه بسته بندی باشه مثل کیک آب میوه شیر موز بیسکوییت 

من تو خیابون کسی ساندویچ یا غذا بخواد بده به پسرم اعتماد نمیکنم که پسرم بخوره 😅😅😅😅