2777
2789
عنوان

کرونا . توروخدا مواظب باشین

249 بازدید | 18 پست

سلام ابجیای گلم . خوبین؟ انشاالله همه خوب وسلامت باشن. من وشوهرم تقریبا دو هفته ای هست کرونا گرفتیم. خیلی بده . خیلی بده . هرچی بگم کمه . من بدن درد شدید داشتم با از بین رفتن حس بویایی وچشایی. که شکر خدا کم کم داره بر میگرده .  یه سیوال داشتم اگه سه شنبه همین هفته برم تست بدم به نظرتون منفی میشه؟ دوهفته گذشته 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرم و خودم گرفتیم آزمایش داد بعد از ۲ هفته جوابش منفی شد ولی برای همه اینطور نیست بستگی به شدت داره فکر کنم اگه عجله نداری بزار چند روز دیگه برو

ملت عشق از همه دین ها جداست عاشقان را ملت و مذهب خداست
میگن این دلتا تا ۳ماه تو بدن هس و هرچی آزمایش بدی مثبت میشه جوابش

نه مادرشوهرم دلتا گرفته بود دکتر گفته بود بعد ۱۵روز بیا آزمایش رفت آزمایش داد منفی دراومد اما تو ریه اش هنوز مونده بود عوارض دلتا تا سه ماه طول می‌کشه مث ضعف بدنی سرگیجه و سرفه و ....

نه مادرشوهرم دلتا گرفته بود دکتر گفته بود بعد ۱۵روز بیا آزمایش رفت آزمایش داد منفی دراومد اما تو ریه ...

عوارضش کارندارم . فقط تستم منفی بشه . اخه من تک بچه ام .دلم خیلی برای مامان و بابام تنگ شده . 

خیلی بده خیلی .یعنی کروناازاون چیزی که میگفتن بدتربود.۸روزه گرفتم هرلحظه مرگ وجلوچشمام میبینم 

خدا انشاالله شفات بده ابجی جونم . اره راست میگی خیلی بده خیلییییییی.خدا همه مریضا رو شفا بده