2777
2789

سلام دوستای گلم ..نی نی دخملم دی ماه بدنیامیاد..میخوام براش لباس بخرم وهیچ تجربه ای ندارم..میخوام جوری باشه ک رودستم نمونه ویکسالگی دوسالگی راساپورت کنه...مثلابراعیدش چی بخرم تقریبااون موقع دوماه ونیم سه ماهشه...

لباسای گوگولی شومیزدامن وپیراهن براچ سنیش مناسب تره بنظرتون.عکسم اگرداریدبفرسید

گرنگهدارمن آن است که من میدانم شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد...خدایاتودلیمابخودت سپردمش😍😍😍

قدمش مبارک باشه 

دی ماهیم که هست اصلا عشقه با من ماه تولدش 😌😌😘😘😘

اهدای عضو =اهدای زندگی !                                           من کارت اهدای عضو دارم 💙                                      من یک دختر شادم  عاشق خانوادمم  من در همه شرایط شیطون و شاد و پر حرف و پر انرژی ام اآمااااا عصبی ام   عاشق تئاتر  باله ویلون گلف سینکرونایز    رشتم ریاضیه ولی در آینده اکتور تئاتر و تیزر میشم من مطمنم   عاشق مهندسی عمران  دختری که عروسک بازی نکرده 😉 ملقب به ماهی خانم😁 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون هوا سرده و بچه ها زود سرما میخورن بافت براش بگیر و بیشتر سرهمی ک تا پهلوهاشو بپوشونه - سایز ۲مناسب دوماهگیشه البته ب جثه دخترتم ربط داره ک ریزه میزه باشه یا درشت- سایز صفر فقط یکی دوهفته اول استفاده میشه و دو دست کافیه براش - سایز ۱-۲-۳ بخرین و تا ب دنیا اومد لباس های جدید بگیرین الان پس انداز کنید 

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 

مبارکه عزیزم ببین لباس های دامن دار و اینا برای بچه های چن مالهه هم زشت میشه بزار راه بیفته اونوقت اونارو بخر الان به نظرم بهترین گزینه یه سره ای ها هس آهان در نظر داشته باش من به همه میگم لبتس هالی خونگی یه سره هایی که پایین پوشک دکه خوره فوق العاده نیازه یعنی شک نکن به درد نوزاد میخوره کمرشو میپوشونه هی نیاز نیست بلوز رو تو شلوار کنی حتمااا بخر

چون هوا سرده و بچه ها زود سرما میخورن بافت براش بگیر و بیشتر سرهمی ک تا پهلوهاشو بپوشونه - سایز ۲منا ...

اوکی عزیزدلم ممنون ازراهنماییت...اخه بچه اوله ورسم مزخرف سیسمونی 😦

گرنگهدارمن آن است که من میدانم شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد...خدایاتودلیمابخودت سپردمش😍😍😍
مبارکه عزیزم ببین لباس های دامن دار و اینا برای بچه های چن مالهه هم زشت میشه بزار راه بیفته اونوقت ا ...

مرسی عزیزدلم...چقدخوب راهنمایی کردی

برا عیدش شومیز و شلوارک لی بگیر با توربان گوگولی 🤩

چ سایزی گلم...سردنیس؟