2777
2789
عنوان

نهار

| مشاهده متن کامل بحث + 116 بازدید | 24 پست
نه دل تنگ شوهرمم سه روزه ندیدمش دل تو دلم نیست تا برم ببینمش

نامزدی

من مامان ۲ تا وروجک شیطونم...👨‍👩‍👧‍👦.......خونه یعنی پدرم 👨‍🍼خونه یعنی مادرم🤱عطر خوب خواهرم👧نفسهای برادرم🧒عشق ناب همسرم❤
من با وجود 6 یاعت بفکرو تاپیک زدن در مورد نهار نتیجه رسیدم مرغ درست کنم از همه چیز هم اسون تره

مرغو چجوری به صورت خوراک درست میکنین من اگه برنج کنارش نباشه از گلوم پایین نمیره اخه خشکه

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتي چي ميزاري گفتم مرغ

البته گفتم پیشنهاد بدین

من مامان ۲ تا وروجک شیطونم...👨‍👩‍👧‍👦.......خونه یعنی پدرم 👨‍🍼خونه یعنی مادرم🤱عطر خوب خواهرم👧نفسهای برادرم🧒عشق ناب همسرم❤
نه  همسرم کرونا دارن چون من باردارم گفت واست خطرناکه یه وقت توهم میگیری میرم خونه مامانم اینا ...

بازم نزدیک ش نشی خطرناکه

ماهي كتلت ماكاروني استانبولي لوبيا پلو باقالي پلو عدس پلو گوجه پلو

شیک بودن لزوما همیشه برای استایل شما نیست...همین کہ انسانی باشی کہ...قدر مهربونی دیگران رو میدونی تو زندگی کسی دخالت نمیکنی نگاه بالا بہ پایین نداری و پر مدعا نیستی نشون میده کہ تو شیکی👌

نه مواظبم  دیشب زنگ زده بود با بغض میگفت فقط یه بار ببینمت 🥺

طفلی چن ماهته؟؟