2777
2789
عنوان

اینجانب خواهرشوهر بدجنسی هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 2189 بازدید | 79 پست
بنطرم حتی اگه با زنداداشت مشکل داری باید با بچش خوب باشی و بهش محبت کنی 

نمیدونم چرا 

ولی حتی بچه همسایه رو بیشتر از اون دوس دارم و اهمیت میدم 

شاید من کینه ای ام ولی بخاطر رفتار مامانش دیگه هیچ میلی ندارم برم سمت بچه اش 

عطاش رو به لقاش بخشیدم (اگه درست گفته باشم)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اتفاقا خواهرشوهرام باهم مثل خواهریم جاریامم یه شهر دیگه ان کاری بهم نداریم

خوب حق داری به دل آدم میمونه که نزاشته بچه رو بغل کنی 

اینکه گفتی نه خوبم باهاش نه بدم ...به نظرم خیلی خوبه .چون نمیشه همه رو دوست داشت.همین که ظاهر رابطه خوب باشه اوکیه.حالا شاید اون شب زایمان هم جو گیر شده بوده .کلا بیشتر خطاها از جوگیری میاد🤣

نمیدونم چرا  ولی حتی بچه همسایه رو بیشتر از اون دوس دارم و اهمیت میدم  شاید من کینه ای ا ...

بخاطر خود اون بچه میگم، من با زنداداشم سه سال قهر بودم ولی واسه بچه هاش بال بال میزدم،هروقت میخواستم برم شهرمون برادرزاده هام از ذوق شب نمیخوابیدن

بنطر کینه و ناراحتی که از زنداداشتون دارین رو با عشق عمه بودن قاطی نکنین

خوب حق داری به دل آدم میمونه که نزاشته بچه رو بغل کنی  اینکه گفتی نه خوبم باهاش نه بدم ...به ن ...

فکر کن 

یبار بچه اش رو پای مامانم خوابش برد 

۶ ماهش بود 

چنان سروصدایی کرد تا یک هفته قهر بود که بچه باید رو پای مامان خودش خوابش ببره نه هیچکس دیگه 

انگار فقط اون تو دنیا بچه اورده

خوب میکنی ولش کن تحفه رو

زن داداش منم یه عفریتست

تو عقد وقتی فامیلاشون ما رو دیدن بهش تذکر دادن با اینا خوب رفتار کنی‌ها اینا معلومه خیلی نجابت دارن

خون ما رو کرده تو شیشه زنیکه

تازه هرجا هم میشینه از خودش تعریف میکنه که چه عروس خوبی هستم

ماهم دیگه بهش محل نمیدیم یه سلام و والسلام 

همیشه خواسته‌ام از خدا فقط او را،   چنان‌که خسته‌تنی چای قندپهلورا ☕☕☕
بخاطر خود اون بچه میگم، من با زنداداشم سه سال قهر بودم ولی واسه بچه هاش بال بال میزدم،هروقت میخواستم ...

چی بگم .... نمیدونم میترسم باز یه قدم بردارم برم سمتش یه چیزی بگه ایندفعه پاره اش کنم 

بنطر من که بچه ها اصلا نباید با دنیای ما بزرگ تر ها قاطی بشن و همه محبتمون رو باید بهشون بدیم مخصوصا برادرزاده که انقد شیرینه و بوی داداشت رو میده

من هم با داداشم قهر بودم هم با زنداداشم ولی عاشق بچه هاشون بودم

بهترین کار محل ندادنه خودشون ضرر میکنن

کلا سلاح ما خانوادگی بی محلیه

هرکی گند اخلاق باشه دیگه بهش محل نمیدیم

خودشم یبار گفته بود از هیچی به اندازه سگ محل کردن بدم نمیاد 😁

😂😂😂😂 عای کیف میکنینا

چه کیفی من که همیشه دلشوره دارم 

طبقه بالای مامانم اینان بچشونم همیشه پیش مامانمه اونا هم خیلی میرن بیرون و گردش الان دو روزه سرما خورده من از دلشوره برا مامانم خواب ندارم بیماری زمینه ای هم داره

از شعور بهره ای نبرده به بچش نمیگه چند روز بشین خونه نرو اونور، بعد همه اینجا فکر عروسن 🙄