2777
2789
عنوان

شوهرم زوم‌کرده و.دختر بیوه ی همسایه

| مشاهده متن کامل بحث + 1955 بازدید | 32 پست
زیاد حساس بشی روش شوهرت بیشتر زوم میکنه روی اون شاید ب تو نگه ولی پیش خودش بهش زیاد فکر میکنه.دوست ...

خب الان میگی یعنی بزارم اون هر روز بیاد از این دختره بهم بگه ؟دارم بچه شیز میدم و واقعا از این کار شوهرم اذیت میشم استرس زیادی میگیرم میترسم رو‌بچمم‌تاثیر بزاره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام

کاملا حساسیت خودتو منحل کن

نه تنها باهاش قهر نکنی، بلکه وانمود کنی که قول امشبشو باور کردی و اطمینان داری هیچ کسی نمیتونه بین تو و شوهرت قرار بگیره، 

گفتم حتی اگر شده وانمود کنی

گوش بده دختر، نمیدونم چند ساله ازدواج کردی و اینکه بچه داری یا نه، اما برخورد در این مورد برای اولین بار تضمین آیندتو میسازه

بهم اعتماد کن و دقیقا این رفتارو داشته باش ولی در اصل منتظر عکس العملش

منم از طرفی مامانم بخاطر کرونا پاش گرفته هیچ‌کار نمیتونه بکنه یه هفته خواهرم اونحا بود حالا منم میخا ...

گفتم مسئله ات ابتدایی، اما روش برخورد غلط یه معضله حاد و کشدار وشاید غیر قابل حل شاید برات بسازه دوست عزیزم

خب الان میگی یعنی بزارم اون هر روز بیاد از این دختره بهم بگه ؟دارم بچه شیز میدم و واقعا از این کار ش ...

خب الان بهش گفتی هی از اون بهت نگه تاثیری داشت؟

الان چی ب ذهنت میرسه؟همون کارو انجام بده،

بهتر از اینه ک باشوهرت جنگ و دعوا کنی بعد اون ک بیشتر روی شیرت تاثیر میزاره.

بازم خود دانی.

محتاج صلوات شمام(لطفا منو یک صلوات مهمون کنید)❤
سلام کاملا حساسیت خودتو منحل کن نه تنها باهاش قهر نکنی، بلکه وانمود کنی که قول امشبشو باور کردی و ...

من ۱۱ سال ازدواج کردم دو تا بچه دارم گفتم که تازه زایمان کردم خیلی وقت نمیکنم مثل قبل به خودم برسم بچه کوچیک دارا میدونن چی‌میگم اون‌دختره هی زه خودش میرسه از صبح تا شببب تا بالکن با عشوه و‌ناز نشسته منم میبینم هی شوهرم میاد میگه بیا بزو ببین چه حور نشسته اونجا  دیشب که دعوا شد تو محلمون من از پنجره اشپزخونه نگاه میکردم ببینم شوهرم بیرون چیکار میکنه دیدم اون دختره با یکی داره بحث میکنه شوهرمم بر بر نگاه میکنه خونه نمیاد وقتی اومد شروع کرد به تعریف از بحث اون با زنه من عصبی شدم ناخود اگاه ولی بهش چیزی نکفتم فقط خیلی سرد جواب شب بخیرش دادم و گفتم رفتم خونه بابام بمونم تو نیا اونجا میخام چند روز نبینمت اروم شم 

به کسی ک شوهرش مرده باشه میگن بیوه این خانم مطلقه است.اصلااااب روی خودت نیار یه زن مطلقه درواقع یه دخترمجرده فقط متاسفانه ماایرانی ها طرزفکرمون بداشباع شده زیادحساس نباش خوب اگرم زیادارلیش میکنه کاملا سلیقه ایه وهرکسی هرطورکه بخوادمیتونه رفتارکنه این شوهرتوعه ک خیلی پیگیراون خانمه مشکل ازاون دختره نیس ازشوهرشماست البته تقریبا همه ی مردا روی دخترمطلقه نظردارن تنهاکارت اینه ک کاملا بی تفاوت باشی اگ اون بخوادکاری بکنه مطمئن باش میکنه پس انقدردختررو بزرگش نکن ک فک کنه واقعا خوشگله و ازتوسرترع توهم سعی کن ب خودت برسی وارایش غلیظ کنی تا شوهرت کم ترحریص باشه

گفتم مسئله ات ابتدایی، اما روش برخورد غلط یه معضله حاد و کشدار وشاید غیر قابل حل شاید برات بسازه دوس ...

خب الان چه رفتاری درسته واقعا دارم عذاب میکشم 😔😔😔

خودت داری با دستای خودت فکر شوهرت رو میبری سمت اون خانم

چرا برای خودت الکی رقیب میتراشی

اون مرد شوهرته بهش اعتماد کن

شاید تو که به بچه میرسی شوهرت حوصلش سر میره زوم میکنه روی رفتار اطرافیان

سعی کن سرگرمش کنی

بعدم شما که بچت کوچیکه بهتره نری خونه مامانت بمون پیش شوهرت

تو که آخر گره رو باز میکنی پس چرا امروز و فردا میکنی.  میشه برای خواسته دلم صلوات بفرستی
خب الان بهش گفتی هی از اون بهت نگه تاثیری داشت؟ الان چی ب ذهنت میرسه؟همون کارو انجام بده، بهتر ...

نه بازم اومد دیشب گفت 

من نمیخام دعوا کنم اصلااا چون شوهرم واقعاذ بد نیس من ازش راضیم ولی این موضوع ازارم میده و از طرفی نمیخام خیلی حساسیت نشون بدم که اونم حساس شه ولی خودم با جامعه ای که الان داریم و فکرایی که سرم میاد دارم عذاب میکشم 

به کسی ک شوهرش مرده باشه میگن بیوه این خانم مطلقه است.اصلااااب روی خودت نیار یه زن مطلقه درواقع یه د ...

درست من اشتباه نوشتم ذهنم انقدر درگیره،اصلا حساس نبودم نمیدونم یهو‌چی شد که اینجور‌شدم البته کارای شوهرمم بی تاثیر نیس خیلی دیگه داره در مورد اون‌نظر میده دختره یه ماشین صفر هم کرفته هی میر بیزون‌دیر وقت میاد شوهرم اکثر شبا میره بیزون‌سیگار بکش تا میاد تو میگگه لاشی خانوم تازه از بیرون اومد منم همیشه میگفتم به ما چه ول کن هر کار دوست داره بکنه ما مثل ادم زندگی کنیم بسته به کار مردم چیکار‌داری میگفت اخه حرصم در میاره خالش باید براش جا پارک نگه داره که این خانوم نصفه شب بیاد خونه منم همیشه میکفتم اون به ما ربط نداره 

درضمن بزارانقدرنگاه کنه تاچشاش دربیاد 🤣دختره اگ ازشوهرت سرتره نگران نباش خودش صدتارل داره نمیادبلشو ...

نه بابا دختر تحفه ای نیس تازه چند سال ادم شده دوست خواهر خودم بود یعنی شوهرش با دامادمون دوست بود میشناسمش دختره زیاد درست و‌حسابی نیس از اون نگران بودم