2777
2789
عنوان

به چله افتادن اعتقاد دارین؟ مادر شوهر..

| مشاهده متن کامل بحث + 28157 بازدید | 177 پست
یکی از دوستای من و جاریش هیچ کدوم باردار نمیشدن نزدیک به 10 سال بعد یه خانومی بهشون گفته بود چله مادر شوهرتون روی شما افتاده این بندگان خدا هم که نمیتونستن به مادر شوهره بگن خلاصه زد و مادرشوهرشون فوت شد هردو به شب چهلم نرسیده باردار شدن الانم دوتا بچه دارن
کاش میشد زندگی تکرار داشت لا اقل تکرار را یکبار داشت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا من سقط کردم بهم گفتن روز چهلم چهل تا مشت آب بریز تو کاسه تو حمام رو به قبله بریز رو سرت به چله نیوفتی منم ترسیدم انجام دادم
خدایا این ماه منو شرمنده همسرم نکن😢😢😢 خیلی دلم گرفته اگه میتونید برای مادر شدنم دعا کنید 😓😓😓 الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم🌹🌹🌹
من وقتی پدرم فوت شد چند تا از فامیلامون که بالای ده سال بچه دار نمیشدن حامله شدن!!! میگفتن چلشون بریده شده!!!! بمیرم برای بابام
زنی که زیبایی اندیشه پیدا کرده باشد زیبایی تنش را نشان نمی دهد. دکتر شریعتی
این سوال منم هست فاصله بین عقد آجی و خواهرشوهرش دو هفته ست مادرم خیلی ناراحته میگه چلش میفته چجوری چله بری میکنن؟
خدا جونم مرسی که داداش جون و زن داداش جونم بعد 11 سال انتظار دلشون شاد شد😍خدایا قسمت همه منتظرا بشه انشالله.عزیز دل عمه بی صبرانه منتظرم ببینمت😍