2777
2789
و اینکه خیلی پسر خوبو فعالیه،خیلی مطالعه میکنم،خیلی،دلم نمیخواد با اشتباهه من تبدیل به مشکل حاد ...

شاید هم داری اشتباه میکنی معلومه مادر آگاهی هستی که نگران شدی .....ببرش پیاده روی و ورزش که کل انرژیش تخلیه شه به این چیزا فک نکنه از سرش میوفته

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید مشکلی باشه خواهرزاده منم اینجور شده مامانش بهش گفت چرا اینجور میکنی و دست میزنی گفته درد داره م ...

نه عزیزم،دوستی نداره ،از زمانی که کرونا شده دایما توی خونه ایمو کاردستی درست میکنه،پیانو میزنه،باهم خیلی بازی میکنیم،البته که ادرارشو خیلیییی نگه میداره

یه مشاور خوب ببرش ،این چه توصیه ابکی بوده ک مشاور کرده ؟  یه مشاور خوب گیر بیار،مشاور کودک

دقیقا احساس گناه یه دردیه که هیچ وقت از سرت نمیوفته ‌.....باید راجب سلامتیش باهاش حرف بزنه بگه قدت کوتاه میمونه ضعیف میشی و فلان 

یه مشاور خوب ببرش ،این چه توصیه ابکی بوده ک مشاور کرده ؟  یه مشاور خوب گیر بیار،مشاور کودک

اره واقعا،علنا مشاورش بهم هیچ کمکی نکرد،و اینکه ازون طرفم برخلاف نظر نودم همش دارم از گناه و جهنم و این چیزا میگم بهش

شاید هم داری اشتباه میکنی معلومه مادر آگاهی هستی که نگران شدی .....ببرش پیاده روی و ورزش که کل انرژی ...

ممنونم عزیزم،خیلی سعی میکنم انرژیش تو روز تخلیه بشه،حتی شبا سعی میکنم تا نوابش نیومده کاملا تنهاش نذارم و کتاب و قصه و خاطره تعریف میکنم،که کاملا خسته بشه،ولی وسواس فکری گرفتم و خیلی نگران شدم

ممنونم عزیزم،خیلی سعی میکنم انرژیش تو روز تخلیه بشه،حتی شبا سعی میکنم تا نوابش نیومده کاملا تنهاش نذ ...

دوش گرفتن هم خیلی خوبه به مزاجش و گرمی سردی غذا هم دقت کنید ...ولی کافیه خسته بشه و یه ورزش سنگین داشته باشه مرد رو هم از اینکارا میندازه ...لباسش تنگ نباشه همش تاثیر داره مواظب صدا و برخورد فیزیکی و ....خودتونم باشید حل میشه 

دقیقا احساس گناه یه دردیه که هیچ وقت از سرت نمیوفته ‌.....باید راجب سلامتیش باهاش حرف بزنه بگه قدت ک ...

دقیقا یاد مشاورهای مدرسه افتادم! 😐 فقط اونا ازین نظریه ها میدادن! بدون هیچ علمی! احتمالا مشاور نبوده اصلا!

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
اره واقعا،علنا مشاورش بهم هیچ کمکی نکرد،و اینکه ازون طرفم برخلاف نظر نودم همش دارم از گناه و جهنم و ...

بزار یه پیج برات بزارم یه مشاور عالی هستش حتی استوری هاشم گره های مغزو باز میکنه 

دوش گرفتن هم خیلی خوبه به مزاجش و گرمی سردی غذا هم دقت کنید ...ولی کافیه خسته بشه و یه ورزش سنگین دا ...

ممنونم عزیزم،واقعا احتیاج به یه راهنمایی و قوت قلب داشتم که بتونم راه درستو برم،اصلا دلم نمیخواد اشتباهی کنم که تو سنای بالاترش بیشتر خودمو سرزنش کنم و بچمو تباه